نورنیوز https://nournews.ir/n/224428
کد خبر: 224428
27 اردیبهشت 1404

سخنگوی دولت با مادر شهید آیت‌الله رئیسی دیدار کرد


در آستانه نخستین سالگرد «شهدای خدمت»، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در جریان سفر به خراسان رضوی با مادر شهید سید ابراهیم رئیسی دیدار کرد؛ دیداری که در کنار برنامه‌های فرهنگی و اجرایی، رنگ و بوی ویژه‌ای به این سفر رسمی بخشید.

نورنیوز-گروه سیاسی: در آستانه اولین سالگرد جان‌باختگان سانحه هوایی هیأت دولت در استان سیستان و بلوچستان، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، به استان خراسان رضوی سفر کرد و در نخستین برنامه خود با مادر شهید سید ابراهیم رئیسی، رئیس فقید دولت سیزدهم دیدار کرد.

این دیدار در فضایی صمیمی و پر از احترام برگزار شد و مهاجرانی ضمن ابراز همدردی با خانواده شهید رئیسی، بر ادامه راه او و پاسداشت «شهدای خدمت» تأکید کرد. این دیدار از منظر افکار عمومی نیز مورد توجه قرار گرفت و پیام سیاسی و فرهنگی مهمی برای مردم در بر داشت.

در ادامه این سفر، سخنگوی دولت در نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی مشهد حاضر شد. وی ضمن بازدید از غرفه‌های مختلف، بر اهمیت گردشگری در توسعه اقتصادی مناطق تاکید کرد و از تلاش هنرمندان و فعالان این حوزه قدردانی نمود.

برنامه‌های مهاجرانی در این سفر به مشهد محدود نماند. او قرار است فردا در جمع مدیران روابط عمومی دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری‌های استان سخنرانی کند. همچنین حضور در مراسم بزرگداشت حکیم عمر خیام در نیشابور از دیگر بخش‌های سفر او به خراسان رضوی خواهد بود؛ برنامه‌ای که نشان‌دهنده توجه دولت به مفاخر فرهنگی کشور است.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: سخنگوی دولت / فاطمه مهاجرانی / خراسان رضوی / مادر شهید / شهید ابراهیم رئیسی / سالگرد شهدای خدمت / سفر سخنگوی دولت به خراسان رضوی