نورنیوز https://nournews.ir/n/224028
کد خبر: 224028
24 اردیبهشت 1404

استارلینک وارد عربستان شد؛ اینترنت ماهواره‌ای در دل صحرا


استارلینک، سرویس اینترنت ماهواره‌ای شرکت اسپیس‌ایکس، مجوز فعالیت در عربستان سعودی را دریافت کرد. ایلان ماسک در جریان نشست سرمایه‌گذاری ریاض این خبر را اعلام کرد و از برنامه‌های آینده برای عرضه تاکسی‌های خودران تسلا در این کشور خبر داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: ایلان ماسک اعلام کرد که دولت عربستان سعودی مجوز فعالیت رسمی به سرویس اینترنت ماهواره‌ای «استارلینک» اعطا کرده است. این خبر در جریان نشست سرمایه‌گذاری ریاض با حضور مقامات بلندپایه سعودی و سرمایه‌گذاران بین‌المللی منتشر شد.

استارلینک، یکی از پروژه‌های پیشرو شرکت اسپیس‌ایکس، با هدف ارائه اینترنت پرسرعت به مناطق دورافتاده و فاقد زیرساخت‌های مخابراتی طراحی شده است. با ورود استارلینک به بازار عربستان، انتظار می‌رود که دسترسی به اینترنت پرسرعت در نواحی صحرایی و روستایی به شکل چشمگیری افزایش یابد.

ایلان ماسک همچنین در این نشست از برنامه‌های آینده تسلا برای ورود به بازار حمل‌ونقل عربستان خبر داد. او گفت که شرکتش در حال بررسی شرایط برای راه‌اندازی ناوگان تاکسی‌های خودران تسلا در این کشور است؛ اقدامی که در صورت اجرایی شدن، گامی بزرگ در مسیر حمل‌ونقل هوشمند در منطقه خواهد بود.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ترامپ / ایلان ماسک / بن سلمان / تسلا / استارلینک / بن سلمان ترامپ / آمریکا عربستان