نورنیوز https://nournews.ir/n/223938
کد خبر: 223938
23 اردیبهشت 1404

رأی بیرانوند صادر شد؛ چرا هنوز اعلام نشده؟


عضو کمیته استیناف فدراسیون فوتبال با اشاره به سنگینی پرونده علیرضا بیرانوند از صدور رای آن پیش از 15 اردیبهشت خبر داد و تاکید کرد که هیچ حمایتی از طرفین نشده است. فدراسیون نیز با صدور بیانیه‌ای هرگونه دخالت در روند قضایی را رد کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: پرونده انضباطی علیرضا بیرانوند، دروازه‌بان تیم ملی و باشگاه تراکتور، وارد مرحله‌ای تازه شده است. پس از گمانه‌زنی‌های فراوان درباره تأخیر در اعلام رای این پرونده، یکی از اعضای کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در گفت‌وگویی اعلام کرد: «رای نهایی این پرونده قبل از ۱۵ اردیبهشت صادر شده و تأخیر به دلیل حجم بالای مستندات بوده است.»

به گفته این عضو کمیته استیناف، پرونده بیرانوند حدود ۳۰۰ صفحه گزارش، دفاعیات و مدارک داشته که بررسی کامل آن زمان‌بر بوده است. او همچنین تاکید کرد: «هیچ حمایتی از فرد خاصی در این پرونده صورت نگرفته و روند بررسی کاملاً مستقل انجام شده است.»

در مورد شایعه محرومیت ۴ ماهه این دروازه‌بان نیز، این مقام مسئول از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد و گفت: «اجازه دهید درباره این مسئله حرفی نزنم.»

پس از این اظهارات، فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرد که این نهاد هیچ‌گونه دخالتی در روند رسیدگی، صدور یا ابلاغ آرا از سوی ارکان قضایی نداشته و نخواهد داشت. فدراسیون همچنین بر استقلال کامل نهادهای قضایی خود تأکید کرد و اعلام کرد هرگونه تأخیر احتمالی باید در چارچوب قانونی بررسی شود.

ماجرای این پرونده همچنان با سکوت مقامات قضایی فدراسیون ادامه دارد، اما انتشار رای نهایی، می‌تواند تکلیف بسیاری از شایعات و گمانه‌زنی‌ها را روشن کند. حال باید دید آیا جزئیات این رای به‌زودی اعلام خواهد شد یا خیر.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: تراکتور / فدراسیون فوتبال / علیرضا بیرانوند / کمیته استیناف فدراسیون فوتبال / رای انضباطی