نورنیوز https://nournews.ir/n/223784
کد خبر: 223784
23 اردیبهشت 1404

ساعت مدارس هم مانند ادارات تغییر کرد! +جزئیات


با تصمیم جدید وزارت آموزش‌وپرورش برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی، ساعت کاری مدارس تغییر کرد. کلاس‌های شیفت صبح از 6 تا 9:30 و شیفت بعدازظهر از 10 تا 13 برگزار می‌شود. برنامه امتحانات نهایی و سرویس مدارس نیز مطابق این تغییرات تنظیم خواهد شد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش از اعمال تغییر در ساعات کاری مدارس سراسر کشور خبر داد. طبق اعلام رسمی، از این پس کلاس‌های درس در شیفت صبح از ساعت ۶ صبح آغاز شده و تا ۹:۳۰ ادامه خواهد داشت. شیفت بعدازظهر نیز از ساعت ۱۰ تا ۱۳ برنامه‌ریزی شده است.

این تغییرات در راستای کاهش مصرف انرژی و جلوگیری از فشار بر شبکه برق در ساعات اوج مصرف انجام شده است. همچنین بر اساس این برنامه، تاسیسات سرمایشی مدارس از ساعت ۱۳ به بعد خاموش خواهند شد.

امتحانات نهایی دانش‌آموزان نیز از تاریخ ۲۷ اردیبهشت‌ماه طبق همین الگوی زمانی برگزار خواهد شد. سخنگوی آموزش‌وپرورش تأکید کرد: «برنامه امتحانات به گونه‌ای تنظیم شده که با ساعات اعلام‌شده منطبق باشد و مشکلی در اجرای آن پیش نیاید.»

در خصوص حمل‌ونقل دانش‌آموزان نیز تدابیری اندیشیده شده تا سرویس‌های مدارس متناسب با برنامه جدید عمل کنند و زمان جابجایی‌ها با کمترین اختلال ممکن انجام شود. وزارت آموزش‌وپرورش از والدین خواسته است هماهنگی لازم با فرزندان و مدارس را در این زمینه انجام دهند.


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: امتحانات نهایی / ادارات / ابلاغ / تغییر ساعت کاری / سرویس مدارس / ابلاغیه / سخنگوی آموزش و پرورش / تغییر ساعت کاری مدارس / مدارس صبح و بعداز ظهر