نورنیوز https://nournews.ir/n/223499
کد خبر: 223499
20 اردیبهشت 1404

هدیه متفاوت روز معلم؛ ابتکار درخشان دانش‌آموزان ارومیه


در حرکتی انسان‌دوستانه، دانش‌آموزان یک دبیرستان پسرانه در ارومیه به مناسبت روز معلم، با جمع‌آوری هزینه‌های این روز، موفق به آزادی سه زندانی مالی شدند؛ اقدامی که تحسین مسئولان و مردم را برانگیخته است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: در اقدامی تحسین‌برانگیز، دانش‌آموزان یک دبیرستان پسرانه در ارومیه به مناسبت روز معلم، هزینه‌های مربوط به این مناسبت را به جمع‌آوری کمک‌های نقدی برای آزادی زندانیان مالی اختصاص دادند.
ناصر عتباتی، رییس کل دادگستری آذربایجان غربی، روز شنبه با اعلام این خبر به خبرنگاران گفت: «در این حرکت خیرخواهانه، سه زندانی مالی از زندان ارومیه آزاد شدند و به آغوش خانواده خود بازگشتند.»

وی با بیان اینکه این اقدام به صورت کاملاً خودجوش از سوی دانش‌آموزان صورت گرفته، افزود: «این نوجوانان از محل پس‌اندازهای شخصی خود و با همیاری جمعی، مبلغ موردنیاز برای آزادی زندانیان را فراهم کردند.»
به گفته عتباتی، چنین حرکت‌هایی نه‌تنها موجب گسترش فرهنگ نوع‌دوستی در جامعه می‌شود، بلکه الگویی مثبت برای مشارکت‌های مردمی در حل مسائل اجتماعی است.

او تاکید کرد: «امید است با گسترش چنین اقدامات انسان‌دوستانه‌ای، شاهد آزادی بیشتر زندانیان مالی باشیم و فرهنگ مسئولیت‌پذیری اجتماعی در میان نسل جوان تقویت شود.»

این حرکت فرهنگی و اخلاقی بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها داشته و مورد تحسین اقشار مختلف مردم و فعالان اجتماعی قرار گرفته است. معلمان و خانواده‌های دانش‌آموزان نیز با ابراز افتخار از این اقدام، از مسئولان خواستند تا چنین نمونه‌هایی را بیشتر مورد تشویق و حمایت قرار دهند.


سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: ارومیه / روز معلم / آزادی زندانی / زندانی مالی / نیکو کاری