نورنیوز https://nournews.ir/n/222890
کد خبر: 222890
15 اردیبهشت 1404

تحویل خودروی جانبازان در ایستگاه پایانی


واگذاری خودروهای خارجی به جانبازان 50 درصد و بالاتر مشمول قانون تا 6 ماه آینده به اتمام خواهد رسید. همکاری بانک مرکزی و وزارت صمت در این زمینه، امیدواری به تسهیل دسترسی جانبازان به خودروهای مورد نیاز را افزایش داده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد که با همکاری بانک مرکزی و وزارت صمت، واگذاری خودروهای خارجی به جانبازان دارای ۵۰ درصد و بالاتر تا شش ماه آینده به پایان خواهد رسید. این تسهیلات در راستای قدردانی از جانبازان و ایثارگران کشور ارائه می‌شود و از دی‌ماه سال گذشته، شرایط لازم برای واردات خودرو فراهم شده است.

با توجه به پیگیری‌های انجام‌شده، جانبازان محترم قادر خواهند بود تا از خودروهای خارجی برخوردار شوند. این اقدام نه تنها پاسخی به نیازهای جانبازان است، بلکه نشان‌دهنده اهتمام نظام به حقوق آنها نیز به شمار می‌رود. به گفته رئیس بنیاد شهید، هماهنگی با وزارت صنعت، معدن و تجارت، گمرک جمهوری اسلامی، سازمان محیط زیست و سازمان استاندارد به تأسیس این شرایط کمک کرده است.

این تسهیلات، در حالی که برخی از مشکلات در زمینه‌های وارداتی وجود داشت، به طور جدی پیگیری شده و به زودی به مرحله نهایی خواهد رسید. نرخ خودروهای وارداتی و کیفیت آنها نیز از مواردی است که در این مقطع مورد توجه قرار گرفته تا جانبازان با اطمینان از خودروهای باکیفیت بهره‌مند شوند.


منبع: نورنیوز
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: بانک مرکزی / خودرو / وزارت صمت / خودرو وارداتی / جانبازان / خودرو جانبازان / ثبت‌نام خودرو جانبازان / جانبازان شیمیایی / خودرو وارداتی جانبازان