نورنیوز https://nournews.ir/n/222366
کد خبر: 222366
18 اردیبهشت 1404

چلوکباب زیر ۱۰۰ هزار تومان؛ غذای ارزان یا تهدید سلامتی؟


رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی با انتقاد از فروش چلوکباب با قیمت‌های غیرواقعی، هشدار داد که عرضه این غذا با قیمت‌های کمتر از 100 هزار تومان می‌تواند به معنی استفاده از مواد اولیه بی‌کیفیت و تهدیدی جدی برای سلامت مردم باشد. او این اقدام را نوعی «سم‌فروشی» دانست و خواستار نظارت دقیق‌تر بر کیفیت غذا در برخی رستوران‌ها شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی، از عرضه چلوکباب با قیمت‌های زیر ۱۰۰ هزار تومان به عنوان «سم فروشی» یاد کرد و هشدار داد که برخی رستوران‌ها برای کسب سود بیشتر، غذاهای ناسالمی را به مردم عرضه می‌کنند که می‌تواند عامل انواع بیماری‌ها، از جمله سرطان‌ها باشد.

حسین محمدی، با بیان این مطلب که قیمت گوشت به شدت افزایش یافته و به کیلویی ۷۰۰ هزار تومان رسیده است، پرسید: “با این قیمت گوشت، چطور ممکن است کباب سیخی شصت یا هفتاد هزار تومان به دست مردم برسد؟” وی معتقد است که در این میان، سودجویی برخی رستوران‌ها، سلامت مردم را به خطر می‌اندازد.

محمدی با اشاره به افزایش روزافزون بیماری‌های مرتبط با تغذیه، خواستار نظارت دقیق‌تر بر کیفیت مواد اولیه و قیمت‌گذاری غذاها شد. او گفت: “متاسفانه برخی رستوران‌ها با استفاده از گوشت نامرغوب و ادویه‌های بی‌کیفیت، غذاهای ناسالمی را به مشتریان خود عرضه می‌کنند و به سلامت عمومی آسیب می‌رسانند.”

این موضوع، نگرانی‌های زیادی را در میان مردم ایجاد کرده است. افزایش قیمت گوشت و نوسانات بازار، باعث شده است تا بسیاری از مردم به دنبال گزینه‌های ارزان‌قیمت‌تر باشند. اما در این میان، نگرانی از سلامت مواد اولیه و کیفیت غذا، اهمیت زیادی پیدا کرده است.

به گفته محمدی، عدم نظارت کافی بر قیمت‌ها و کیفیت مواد اولیه، باعث می‌شود تا برخی رستوران‌ها برای کسب سود بیشتر، به سلامت مردم بی‌توجهی کنند. این موضوع می‌تواند منجر به بروز بیماری‌های جدی و مشکلات سلامتی در جامعه شود.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: گوشت / چلو کباب / رئیس اتحادیه کباب و غذاهای سنتی / سم فروشی / غذای ارزان / غذای با کیفیت / غذای بی کیفیت / کباب و غذاهای سنتی