نورنیوز https://nournews.ir/n/221450
کد خبر: 221450
3 اردیبهشت 1404

میزان درصد کاهش مالیات ارزش افزوده اعلام شد


دبیر هیئت دولت از ارسال لایحه دو فوریتی کاهش مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو به مجلس خبر داد و اعلام کرد که این کاهش به یک درصد می‌رسد. این اقدام به منظور کاهش فشار اقتصادی بر خانوارها و بهبود دسترسی مردم به نیازهای اساسی زندگی اجرا می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: دبیر هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران از ارسال لایحه دو فوریتی کاهش مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو به مجلس خبر داد. این لایحه که در راستای سیاست‌های اقتصادی دولت تدوین شده است، به دنبال کاهش نرخ مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی و دارو به یک درصد می‌باشد. به گفته مقامات دولتی، هدف از این اقدام کاهش فشار اقتصادی بر خانوارها، بهبود وضعیت معیشتی و افزایش دسترسی مردم به نیازهای اساسی مانند مواد غذایی و دارو است.

در سال‌های اخیر، فشارهای اقتصادی ناشی از افزایش قیمت‌ها و تورم، خانواده‌های بسیاری را در کشور تحت تأثیر قرار داده و تأمین مایحتاج روزانه را برای آنان دشوار کرده است. این لایحه به عنوان یک اقدام حمایتی در راستای بهبود شرایط معیشتی جامعه، مورد توجه قرار گرفته است. دبیر هیئت دولت همچنین ضمن اشاره به اهمیت نظارت بر اجرای این لایحه، بر تعهد دولت به حفظ ثبات قیمتی کالاها و خدمات تأکید کرد.

مقامات همچنین به انتظار حمایت نمایندگان مجلس از این لایحه اشاره کرده و خواستار تسریع در بررسی و تصویب آن شدند. کارشناسان اقتصادی بر این باورند که تصویب این لایحه می‌تواند به کاهش قیمت کالاهای اساسی و افزایش قدرت خرید مردم کمک شایانی کند. در صورت تأیید مجلس، این لایحه می‌تواند تأثیرات مثبت گسترده‌ای در بازارهای داخلی ایجاد نماید.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: دارو / کالاهای اساسی / کاهش مالیات کالاهای اساسی / مالیات ارزش افزوده / کاهش مالیات دارو