نورنیوز https://nournews.ir/n/221095
کد خبر: 221095
1 اردیبهشت 1404

مصدومیت سردار آزمون جدی است؟


سردار آزمون، مهاجم باشگاه شباب الاهلی امارات، در گفت‌وگویی صمیمانه از علاقه اش به این تیم، انگیزه‌اش برای قهرمانی و شرایط جسمانی‌اش پس از مصدومیت سخن گفت.

نورنیوز-گروه ورزشی : سردار آزمون، ستاره ایرانی باشگاه شباب الاهلی امارات، در اولین فصل حضورش در این تیم عملکرد چشمگیری داشته و در خط حمله، به یکی از مهره‌های کلیدی تبدیل شده است. آزمون با درخشش در ترکیب شباب الاهلی توانسته توجه هواداران را جلب کرده و از محبوبیت بالایی برخوردار شود. در بازی اخیر نیز با گل تساوی خود دل هواداران را حسابی به دست آورده است. 

در گفت‌وگویی که با رسانه اماراتی «حدث الریاضه» داشت، آزمون از عشق قلبی‌اش به باشگاه شباب الاهلی صحبت کرد و گفت:
«من هرگز فشارهایی را که در طول هفته‌های گذشته بر خود تحمیل می‌کردم فراموش نخواهم کرد. گاهی شب‌ها مثل یک کودک می‌نشستم و گریه می‌کردم؛ چرا که احساس می‌کردم ضعیف شده‌ام..»
«همیشه رویای قهرمانی داشته‌ام؛ انگار برای قهرمانی به دنیا آمده‌ام. با وجود فشارهای زیاد، تنها چیزی که می‌خواهم، حضور پدرم در کنارم است. خوشحالی گل با پدرم از بهترین لحظات زندگی‌ام است.»

در ادامه، آزمون به شکست در فینال برابر الجزیره اشاره کرد و گفت:
«بسیار دوست داشتم که یک جام دیگر را به دست بیاورم. نهایت تلاشمان را به کار گرفتیم اما متاسفانه نتوانستیم. شباب الاهلی تنها تیمی است که از اعماق قلبم دوست دارم. تا پای جان برای موفقیت این تیم تلاش خواهم کرد و امیدوارم که روزهای خوبی را با این تیم تجربه کنم.»

در پایان نیز او درباره وضعیت جسمانی‌اش گفت:قبل از هر چیز امیدوارم که در پنج هفته پایانی اتفاق‌های خوبی برای ما رقم بخورد. اطمینان دارم که لحظات خوبی برای ما رقم خواهد خورد. در پایان بگویم که حالم خوب است. از همه شما تشکر می‌کنم که حالم را جویا شدید.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: سردار آزمون / شباب الاهلی / مصدومیت سردار آزمون / آسیب دیدگی سردار آزمون / پدر سردار آزمون