نورنیوز https://nournews.ir/n/221002
کد خبر: 221002
31 فروردین 1404

۲ خرید میلیاردی پرسپولیس که هیچ‌وقت بازی نکردند | ماجرای عجیب مدیریت درویش


مدیریت یحیی گل‌محمدی و رضا درویش در پرسپولیس با خریدهای عجیب و پرهزینه‌ای همراه بود؛ از جمله جذب دو بازیکن جوان و گمنام که با قراردادهای میلیاردی آمدند اما حتی یک‌بار هم در لیست تیم قرار نگرفتند.

نورنیوز-گروه ورزشی :‌ شکست پرسپولیس مقابل سپاهان، به زلزله‌ای مدیریتی در باشگاه ختم شد و در نهایت رضا درویش پس از سه سال، شب گذشته از سمت خود استعفا داد. یکی از مهم‌ترین انتقادها به مدیریت درویش، مربوط به عملکرد در نقل‌وانتقالات است؛ جایی که برخی خریدهای بی‌کیفیت، به ویژه در بین بازیکنان خارجی، مورد اعتراض هواداران و کارشناسان قرار گرفت.

اما ماجرای عجیب‌تری در حوزه نقل‌وانتقالات داخلی وجود دارد؛ جذب دو بازیکن جوان به نام‌های عرفان شیروانی و عرفان ملاپور، بازیکنانی که نه‌تنها سابقۀ مشخصی در فوتبال حرفه‌ای نداشتند، بلکه در تمام این مدت حتی یک‌بار هم در لیست بازی‌ها قرار نگرفتند.

براساس اطلاعات منتشرشده، عرفان ملاپور با قراردادی ۱۰ میلیارد تومانی و عرفان شیروانی با قراردادی بیش از ۶ میلیارد تومان به پرسپولیس پیوستند، اما هیچ‌گاه فرصت بازی یا حتی حضور در فهرست را پیدا نکردند. این موضوع، یکی از نقاط تاریک دوره مدیریت درویش محسوب می‌شود و همچنان سؤالات بی‌پاسخ زیادی درباره آن وجود دارد.


منبع: خبرگزاری صدا سیما
سرویس: ورزشی
کلید واژگان: باشگاه پرسپولیس / رضا درویش / استعفای رضا درویش / خرید بازیکن / علیرضا درویشی