نورنیوز https://nournews.ir/n/220981
کد خبر: 220981
31 فروردین 1404

درگیری خونین در خیابان بهشتی با حمله اراذل و اوباش / دستان سه نفر از کار افتاد


در پی حمله گروهی از اراذل و اوباش مسلح به قمه و چاقو به یک دکه روزنامه‌فروشی در تقاطع خیابان بهشتی و اندیشه، سه شهروند به شدت مجروح شدند. پلیس از دستگیری شش نفر از عوامل این درگیری خبر داد.

نورنیوز-گروه حوادث :چهارشنبه شب هفته گذشته، گروهی از اراذل و اوباش که سابقه سرقت، فروش مواد مخدر و اقدامات مجرمانه را در پرونده خود دارند، از محله نظام‌آباد به سمت خیابان بهشتی آمده و در تقاطع خیابان اندیشه، به یک دکه روزنامه‌فروشی حمله‌ور شدند. مهاجمان با استفاده از قمه و چاقو چندین نفر را هدف قرار دادند که بر اثر این حمله، سه تن به شدت مجروح شدند و دستان آنان از کار افتاده است.

به گزارش عص ایران سرهنگ سعید راستی، رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ، با اعلام خبر بازداشت ۶ نفر از متهمان این حادثه گفت: این افراد در جریان یک نزاع دسته‌جمعی که منشأ آن خصومت قبلی با گروهی دیگر بوده، با سلاح سرد به چند شهروند حمله کردند. یکی از متهمان نیز حین دستگیری با تیراندازی مأموران زمین‌گیر شد.

در جریان بازسازی صحنه جرم، مادر یکی از مجروحان با اشاره به شدت جراحات فرزندش گفت: پسرم ۲۰ ساله و تازه از سربازی برگشته بود و مشغول به کار آرایشگری شده بود اما اکنون به دلیل این حمله، دستانش را از دست داده است.

پلیس با تأکید بر برخورد قاطع با مخلان نظم و امنیت عمومی اعلام کرد که امسال با برنامه‌ریزی ویژه، مبارزه با اراذل و اوباش در اولویت قرار گرفته و هیچ نقطه امنی برای مجرمان وجود نخواهد داشت


منبع: عصرایران
سرویس: حوادث
کلید واژگان: دستگیری / قمه / ارازل و اوباش / خیابان بهشتی