نورنیوز https://nournews.ir/n/220631
کد خبر: 220631
28 فروردین 1404

جمعه پرمحدودیت در مسیر شمال؛ انسداد مسیر تهران – شمال


طبق اعلام مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای البرز، تردد تمامی وسایل نقلیه از مسیر آزادراه تهران – شمال به سمت مازندران از ساعت 15 روز جمعه 29 فروردین ممنوع خواهد بود. این محدودیت با هدف مدیریت ترافیک بازگشت پایان هفته اجرا می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: در آستانه پایان هفته و با توجه به افزایش حجم سفرهای برون‌شهری، محدودیت ترافیکی جدیدی در یکی از پرترددترین مسیرهای کشور اعلام شد. مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان البرز از اعمال ممنوعیت تردد در آزادراه تهران – شمال خبر داد. بر اساس این اطلاعیه، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۱۵ روز جمعه ۲۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ از آزادراه تهران – شمال به سمت استان مازندران ممنوع خواهد بود.

این تصمیم به منظور کنترل حجم بالای بازگشت مسافران و پیشگیری از ایجاد گره‌های ترافیکی در این محور مهم اتخاذ شده است. وی با اشاره به اینکه این تصمیم در هماهنگی با پلیس راهور و با هدف حفظ ایمنی مسافران گرفته شده، افزود: رانندگانی که قصد بازگشت به تهران را دارند باید زمان حرکت خود را مدیریت کنند و از مسیرهای جایگزین استفاده کنند.

محور کندوان نیز در روزهای پایانی هفته تحت نظارت ویژه قرار خواهد گرفت و در صورت لزوم محدودیت‌های مقطعی اعمال می‌شود. مدیرکل راهداری البرز همچنین از مسافران خواست پیش از حرکت، وضعیت راه‌ها را از سامانه ۱۴۱ یا منابع رسمی پیگیری کنند تا از بروز مشکل در مسیر جلوگیری شود.

 

منبع: نورنیوز
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: محدودیت ترافیکی / جاده کندوان / ترافیک جمعه / سفرهای پایان هفته