نورنیوز https://nournews.ir/n/220206
کد خبر: 220206
24 فروردین 1404
نورنیوز گزارش می‌دهد؛

وزیر تعاون ،جزییات و شرایط اختصاص کالا برگ الکترونیکی به خانوارها را تشریح کرد +فیلم


وزیر تعاون از تداوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های اول تا سوم خبر داد؛ طرحی که منابع آن از محل حذف یارانه‌ها و مالیات بر ارزش افزوده تأمین خواهد شد و هدف آن کنترل تورم و حمایت هدفمند از اقشار کم‌درآمد جامعه است.

نور نیوز-گروه اقتصادی: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ادامه‌دار بودن اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی برای سه دهک نخست جامعه خبر داد؛ دهک‌هایی که حدود ۳۰ درصد از خانوارهای کشور را شامل می‌شوند. این طرح که از دولت سیزدهم آغاز شده بود، در دولت چهاردهم نیز ادامه یافته و تاکنون در دو نوبت به دهک‌های اول تا سوم و یک نوبت به دهک‌های چهارم تا هفتم تخصیص یافته است. 

بر اساس اعلام وزارت تعاون، نوبت دوم شارژ کالابرگ برای دهک‌های چهارم تا هفتم نیز در تاریخ ۲۷ فروردین انجام خواهد شد. احمد میدری، وزیر تعاون، در حاشیه افتتاح سه پروژه راهبردی در حوزه دارویی، با تأکید بر اهمیت اجرای هدفمند یارانه‌ها، اعلام کرد که منابع مالی این طرح از طریق حذف برخی یارانه‌ها و بخشی از مالیات بر ارزش افزوده تأمین خواهد شد.
کارشناسان اقتصادی معتقدند که پرداخت یارانه به‌صورت نقدی برای دهک‌های چهارم تا نهم، نه‌تنها به رشد تقاضای کل منجر می‌شود بلکه عاملی برای افزایش تورم است. از این رو، ادامه کالابرگ الکترونیکی در قالب حمایت غیرنقدی، اقدامی مؤثر در جهت جلوگیری از تورم و حفظ قدرت خرید اقشار ضعیف تلقی می‌شود.
دولت چهاردهم تأکید دارد که اجرای این طرح در سال جاری با جدیت دنبال خواهد شد و حمایت‌ها به‌صورت کالابرگ برای دهک‌های کم‌برخوردار استمرار می‌یابد.

 


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

منبع: نورنیوز
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: دولت چهاردهم / یارانه معیشتی / کالابرگ التکرونیکی