نورنیوز https://nournews.ir/n/219390
کد خبر: 219390
14 اردیبهشت 1404

آخرین مهلت استفاده از مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی


سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک اعلام کرد اعتبار مرحله دوم کالابرگ تا پایان خرداد قابل استفاده است. وی تأکید کرد هنوز هیچ تصمیمی درباره اجرای مرحله سوم این طرح اتخاذ نشده و در صورت نهایی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک اعلام کرد که اعتبار شارژشده مرحله دوم این طرح تا پایان خردادماه قابل استفاده است و مردم باید تا آن زمان از اعتبار موجود خود بهره‌برداری کنند. به گفته وی، هنوز تصمیم نهایی درباره آغاز مرحله سوم این طرح اتخاذ نشده و هرگونه پرداخت و اجرای مرحله جدید، منوط به تصویب نهایی و اطلاع‌رسانی رسمی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: «با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تا به این لحظه هیچ‌گونه دستورالعملی مبنی بر آغاز مرحله سوم به ما ابلاغ نشده است. اگر قرار به اجرای مرحله سوم باشد، قطعاً در زمان مناسب، اطلاع‌رسانی دقیق و کامل صورت خواهد گرفت.»

طرح کالابرگ الکترونیک با هدف حمایت از معیشت خانوارها و فراهم کردن دسترسی آسان‌تر به کالاهای اساسی راه‌اندازی شد. در مراحل پیشین، دولت اعتبار مشخصی را برای خرید کالاهای تعیین‌شده در این سامانه شارژ کرده است.

با توجه به عدم قطعیت در اجرای مرحله سوم، کارشناسان توصیه می‌کنند مردم برنامه‌ریزی مناسبی برای استفاده از اعتبار باقیمانده خود داشته باشند تا در روزهای پایانی خرداد با ازدحام یا محدودیت‌های احتمالی مواجه نشوند.

 


منبع: نورنیوز
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: یارانه / یارانه نقدی / کالابرگ الکترونیکی / دبیری / اخرین زمان استفاده از کالابرگ / اخرین مهلت استفاده از کلابرگ / خرید یارانه‌ای