نورنیوز https://nournews.ir/n/218324
کد خبر: 218324
9 فروردین 1404
زهرا اسدی*

لبیک‌های ناتمام؛ وقتی ایران در خیابان بود و بیروت زیر تهدید


در بیروت، تنها چند کیلومتر دورتر از فلسطین اشغالی، قرار بود روز قدس برگزار شود. همه آماده بودند، اما تهدیدهای اسرائیل، مراسم را لغو کرد. درحالی‌که در ایران مردم در خیابان‌ها فریاد می‌زدند، اینجا تنها می‌شد چشم‌انتظار خبر "برگزار شد" ماند. حسرت حضور، زیر سایه جنگ و ناامنی، معنای تازه‌ای پیدا کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: در یک چشم انتظاری بی نتیجه است که خبرهای خبرگزاری‌های ایران با تیتر "برگزار شد" برایت بهترین خبر دنیا می‌شود، یعنی قوت قلبت و تو متوجه می‌شوی که اینجا شاید در نزدیک‌ترین نقطه به فلسطین اشغالی مردم چقدر حسرت و آرزو دارند در راهپیمایی دفاع از قدس شریف شرکت کنند اما تهدید می‌شوند به بمباران خانه ها و خونریزی و جنگ*

همه مصمم بودیم برای مراسم روز قدس حضور داشته باشیم، حزب‌الله اطلاع رسانی کرده بود ساعت ۱۵:۳۰ به وقت بیروت در مدرسه الحدث واقع در ضاحیه جنوبی بیروت شیخ نعیم قاسم سخنرانی خواهد داشت، تمام قرار ملاقت هایی که شب قبل با خانواده شهدا تنظیم شده بود لغو کردیم تا سر موعد به مدرسه الحدث برسیم‌.

 موقع نماز ظهر یکی از بانوان لبنانی تصویری هوایی رانشانم داد که رژیم غاصب صهیونیستی دقیقا محل مراسم امروز به بمباران تهدید کرده است و این یعنی مراسم لغو شد!

از اینکه چنین مراسمی لغوشد ناراحت بودیم، کلی برنامه داشتیم که برای اولین بار در نزدیک‌ترین نقطه به فلسطین اشغالی روز قدس حضور داشته باشیم و سخنان دبیرکل حزب الله لبنان را از نزدیک بشنویم و به یاد سید حسن نصرالله لبیک یا نصرالله سردهیم اما در یک لحظه برنامه بهم ریخت و از این بابت بسیار متاثر شدم که چنین توفیقی از دستم رفت درحالیکه در ایران یک عمر اراده مان برای حضور معادل حضوراست اما اینجا در یک لحظه معادلات ذهنت بهم میریزد و دود میشود!

باورش سخت بود و  به تمام دوستانی که اینجا بودند پیغام دادیم که ۲۰۱۶ هم که اسرائیل تهدید کرد اما سخنرانی سیددر روز قدس با تاخیر انجام شد، شاید امروز هم چنین مراسمی باشد یعنی چشم انتظار یک مراسم بودم که برای روز قدس برگزار شود و  همزمان اخبار ایران را به طور اتفاقی دیدم که تمام سایت‌ها نوشته بودند" برگزار شد؛ برگزار شد"

مفهوم والای این جمله را امروز اینجا درک کردم   وقتی که با محرومیت شرکت در روز قدس مواجه شدم متوجه شدم که سالها چه نعمت بزرگی در دست داشتیم اما متوجه آن نبودیم یعنی وقتی در محرومیت هستی و آغوش غم بغل کرده‌ای که نمی‌توانی علی رغم میل باطنیت در راهپیمایی دفاع از قدس شرکت کنی وبه فرمان امامت لبیک بگویی که ایستاده تو را فراخوانده است، میفهمی نعمت حضور در راهپیمایی چیست؟! حالا که ساعتها منتظر یک خبر هستی که بگویند در فلان نقطه راهپیمایی قدس برگزار میشود، در این چشم انتظاری بی نتیجه است که خبرهای خبرگزاری‌های ایران با تیتر "برگزار شد" برایت بهترین خبر دنیا می‌شود،

یعنی قوت قلبت و تو متوجه می‌شوی که اینجا شاید در نزدیک‌ترین نقطه به فلسطین اشغالی مردم چقدر حسرت و آرزو دارند که در راهپیمایی دفاع از قدس شریف شرکت کنند اما تهدید می‌شوند به بمباران و خونریزی و جنگ و مجبورند در خانه‌هایشان بمانند و برای آزادی فلسطین دعا کنند، اینجاست که با تمام وجودت درک میکنی، حضور تک تک و فرد فرد ایرانی‌ها در مراسم راهپیمایی روز قدس یعنی چه؟!  این حضور چقدر ارزشمنداست و چه جایگاه عظیم و رفیعی دارد و چه قوت قلبی میشود برای مردمی که در محور مقاومت زندگی می‌کنند،

برای مردم فلسطین و لبنان که یک عمر، آرزوی آزادی قدس شریف را دارند، اینجا میتوانی قشنگ درک کنی معنی این جمله عظیم را رهبر معظم انقلاب فرمودند که این انقلاب بی‌نام خمینی در هیچ جای دنیا شناخته شده نیست، به منشاء ایمان و سرمایه معنوی امام رحمت الله علیه است که اینجا روی مزار شهدا عکس خمینی کبیر را میبینی جرا که مردم هیچگاه فراموش نمی‌کنند امام خمینی "ره" آرزوی آزادی قدس اشغالی را داشت و این روز را جهانی نمود،  قدس قلب اسلام است و ما تا آخرین نفس حامی قدس شریف هستیم به امید ظهور حجت و مولای مان حضرت صاحب الزمان عجل الله.

 *نویسنده مقیم بیروت


منبع: نورنیوز
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: روز قدس / راهپیمایی روز قدس / زهرا اسدی