نورنیوز https://nournews.ir/n/216632
کد خبر: 216632
25 اسفند 1403

انفجار نارنجک دستی در اراک


انفجار نارنجک دستی در اراک، خانه‌ای را تخریب کرد و منجر به سوختگی شدید صاحب‌خانه شد.

نورنیوز-گروه حوادث: مجتبی خراجی، سرپرست سازمان آتش نشانی اراک گفت: در ساعت ۲۳ و ۴۱ دقیقه شب جمعه، پس از دریافت گزارشی از انفجار منزل مسکونی در کوی رضوی، خیابان حافظ، ستاد فرماندهی تیم امداد و نجات ایستگاه شماره ۵ به محل حادثه اعزام شد.

سرپرست سازمان آتش نشانی اراک افزود: انفجار ناشی از نارنجک باعث شد که پدر خانواده از نواحی مختلف بدن، از جمله سر و صورت دچار سوختگی گردد و به سرعت برای درمان به مرکز درمانی منتقل شود.

وی ادامه داد: شدت این انفجار به قدری بود که منجر به دودگرفتگی، شکستن تمام شیشه‌ها و تخریب بخشی از منزل شد.

سرپرست سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک تأکید کرد: انتظار می‌رود که شهروندان در روزهای پایانی سال و چهارشنبه سوری از ساخت و استفاده از وسایل آتش زا و منفجره خودداری کنند. همچنین باید نسبت به رفتار فرزندانشان با دقت بیشتری عمل کنند تا در بهترین ایام سال شاهد حوادث تلخ و غیرقابل جبران نباشیم.


منبع: نورنیوز
سرویس: حوادث
کلید واژگان: چهارشنبه سوری / سوختگی / انفجار نارنجک