نورنیوز https://nournews.ir/n/215993
کد خبر: 215993
20 اسفند 1403
چند خبر پیش از بازی استقلال و النصر؛

ادعای یک رسانه سعودی درباره استقلال/مشخص‌شدن وضعیت بروزوویچ/رضاوند به بازی امروز می‌رسد؟


یک سایت عربستانی مدعی شد که نماینده ایران قصد دارد دیدار برگشت با النصر عربستان در لیگ نخبگان آسیا را به ضربات پنالتی بکشاند.

نورنیوز-گروه ورزشی: یک سایت عربستانی مدعی شد که نماینده ایران قصد دارد دیدار برگشت با النصر عربستان در لیگ نخبگان آسیا را به ضربات پنالتی بکشاند.

دیدار برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا با رقابت تیم‌های فوتبال النصر و استقلال امروز (دوشنبه) از ساعت ۲۱:۳۰ در ورزشگاه اول پارک شهر ریاض پیگیری خواهد شد. دیدار رفت این دو تیم ۱۳ اسفند ماه در ورزشگاه‌ آزادی تهران برگزار که دو تیم به تساوی بدون گل رسیدند.

سایت الجزیره نوشت: امروز در دور برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، ۲ دیدار حساس میان تیم‌های النصر با استقلال ایران و در دیگر دیدار همزمان نیز السد قطر به مصاف الوصل امارات خواهد رفت. بازی رفت استقلال و النصر با تساوی بدون گل به پایان رسید و نماینده عربستان این فرصت را دارد تا با تکیه بر میزبانی و حضور پرتعداد تماشاگران بتواند جواز حضور در مرحله یک چهارم نهایی را کسب کند.

در ادامه این گزارش آمده است: تیم میزبان برای صعود از تمام ظرفیت‌های خود استفاده خواهد کرد تا پیروز این دیدار حساس باشد. مهم‌ترین غایب النصر در بازی رفت کریستانو رونالدو بود اما در این بازی با بهره‌بردن از کاپیتان پرتغالی خود قصد دارد این دیدار را به سود خود پایان دهد. استفانو پیولی مربی ایتالیایی النصر برای پیروزی تاکتیک تهاجمی را در دستور کار خواهد داشت. مشکل اساسی النصر ضعف در خطر دفاعی است که در غیاب لاپورت و الخیبری با رویکرد تهاجمی و با بهره بردن از رونالدو، مانه و بورژویچ توانایی خود را افزایش دهد.

سایت الجزیره نوشت: تیم استقلال با آگاهی از حساسیت این دیدار وارد زمین خواهد شد چرا که این تیم با روی آوردن به بازی با احتیاط دفاعی با هدایت سیلوا، روزبه چشمی و اندونگ سعی در رسیدن این بازی به ضربات پنالتی خواهد داشت. استقلالی‌ها در این بازی از علیرضا کوشکی و جوئل کوجو در خط حمله استفاده خواهد کرد.

فراهم کردن افطاری برای روزه‌داران

مسوولان استادیوم اول پارک شهر ریاض، تمهیدات خاصی برای هواداران فوتبال و اقامه نماز آنان در زمان بازی با استقلال در نظر گرفتند.

همزمانی این دیدار با ماه مبارک رمضان موجب شده تا مسوولان ورزشگاه اول پارک تدابیر خاصی را برای روزه‌داران در نظر بگیرند.

روزنامه الریاضیه در گزارشی به تمهیدات سعودی‌ها برای نمازگزاران و روزه‌داران اشاره کرد.

مسوولان این ورزشگاه در پیامی که در شبکه X منتشر شده اعلام کردند: ۲ جایگاه خاص در ورودی‌های اول و هفتم برای اقامه نماز برای هواداران در نظر گرفته شده است زیرا این دیدار پس از افطار ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود.

مشخص‌شدن وضعیت بروزوویچ  

النصر دوشنبه‌شب در بازی برگشت دور یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا به مصاف استقلال خواهد رفت. مارسلو بروزوویچ، هافبک کروات و کلیدی النصر، در تمرین روز گذشته این تیم شرکت نکرد و این باعث شد تا گمانه‌زنی‌ها درباره مصدومیت این بازیکن و احتمال غیبتش در این بازی حساس به گوش برسد.

الریاضیه عربستان دلیل غیبت بروزوویچ را اعلام کرد. طبق اعلام این روزنامه جلسه ریکاوری مارسلو بروزوویچ را از تمرین گروهی قبل از دیدار با استقلال  در دور برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا دور کرد.

این روزنامه عربستانی اعلام کرد که بروزوویچ مشکلی برای همراهی النصر در دیدار برگشت برابر استقلال ندارد و او به احتمال خیلی زیاد مثل بازی رفت در ترکیب اصلی به میدان برود.

الریاضیه در پایان نوشت: این بازیکن کروات از مهره‌های کلیدی و پرتلاش النصر است؛ به طوری که در هر یک از دو بازی آخر النصر حدود هشت کیلومتر دویده بود و  این موضوع نیاز به مدیریت فیزیکی خاصی برای او قبل از دیدار برگشت برابر استقلال داشت.

هر چند که بروزوویچ در این بازی مشکلی ندارد با این حال النصر دو غایب بزرگ به نام‌های اوتاویو و آیمریک لاپورت در دیدار برابر استقلال دارد و الخیبری هم نمی‌تواند این تیم را همراهی کند.

خبر دیگر درباره باشگاه النصر اینکه اعتراض این باشگاه به فدراسیون فوتبال عربستان درباره حضور غیر قانونی بازیکن العروبه در بازی برابر  این تیم در هفته بیست‌وسوم لیگ عربستان رد شد و به این ترتیب شکست دو بر یک النصری‌ها در این بازی تغییر نخواهد کرد

طرح موزاییکی چاشنی کری سنگین برای نماینده ایران

کانون هواداران باشگاه النصر برای دیدار برابر استقلال طرح موزاییکی خاصی با چاشنی کری سنگین برای نماینده ایران آماده کرده است. در طرح موزاییکی النصری‌ها نوشته شده است: راه خروجی وجود ندارد. ما را در کابوس‌هایتان خواهید یافت.

به نظر می‌رسد که النصری ها تنها به پیروزی و صعود برابر استقلال در این بازی حساس فکر می‌کنند و اطمینان دارند که تیمشان به دور یک‌چهام نهایی لیگ نخبگان آسیا صعود می‌کند.

رضاوند به بازی  امروز می‌رسد؟

بازیکن تیم استقلال به دلیل آسیب‌دیدگی شاید نتواند مقابل النصر به میدان برود.

آرش رضاوند به دلیل آسیب‌دیدگی شاید نتواند این تیم را در دیدار مقابل النصر عربستان در بازی برگشت دور یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا همراهی کند.

رضاوند از ناحیه رباط داخلی دچار آسیب‌دیدگی شده است و به همین دلیل در تمرین دو روز گذشته استقلال هم در ریاض تمرین نکرد. تکلیف این بازیکن فردا مشخص خواهد شد.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: لیگ نخبگان آسیا / النصر / استقلال تهران