نورنیوز https://nournews.ir/n/214578
کد خبر: 214578
9 اسفند 1403
پیش‌بینی اولیه ستاد استهلال دفتر رهبر معظم انقلاب؛

یکشنبه اول ماه رمضان است


عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری اعلام کرد: احتمال رویت هلال ماه مبارک رمضان در جمعه‌شب، ضعیف و پیش‌بینی این است که طبق تقویم یکشنبه (12 اسفند) اول ماه رمضان باشد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: حجت‌الاسلام و المسلمین موحدنژاد، عضو ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری در فیلمی که از او منتشر شده است، اعلام کرد: در غروب روز جمعه حدود ۱۰۰ گروه در نقاط مختلف کشور برای دیدن هلال ماه رمضان اقدام خواهند کرد.  

موحدنژاد: پیش بینی کارشناسان این است که احتمال دیدن شدن هلال ماه در شب جمعه ضعیف است و بنابراین انتظار داریم همانگونه که در تقویم آمده شنبه روز (۳۰ شعبان) و یکشنبه اول ماه مبارک رمضان باشد.

کاظم کوکرم، سخنگوی کمیته انجمن نجوم آماتوری ایران نیز به برخی رسانه‌ها گفته است: امسال در شامگاه روز ۲۹ شعبان (جمعه ۱۰ اسفند) با هلالی سخت و بحرانی مواجه هستیم؛ چرا که زخامت هلال ماه در لحظه غروب زیاد و امکان رصد دشوار است.


سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: مقام معظم رهبری / ماه رمضان / استحلال