نورنیوز https://nournews.ir/n/213337
کد خبر: 213337
30 بهمن 1403

طحان نظیف: مصوبه تعویق ۶ ماهه انتخابات شوراها ابهاماتی دارد


سخنگوی شورای نگهبان گفت: با بررسی‌هایی که نسبت به مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا صورت گرفت، ماده 2 این اصلاحیه که مربوط به تعویق 6 ماهه انتخابات است ابهاماتی دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی: هادی طحان‌نظیف در گفتگویی با بیان اینکه ماده ۲ مصوبه اصلاح قانون انتخابات شوراهای اسلامی پس از بررسی‌های شورای نگهبان مشخص شد که با ابهاماتی روبه‌رو است؛ افزود: این مصوبه هم از جهت سازوکارهای اجرایی برگزاری همزمان انتخابات شوراها و انتخابات میاندوره ای مجلس و هم از جهت زمانبندی انجام وظایف شوراها مثل تصویب بودجه شهرداری‌ها و دهیاری با ابهاماتی روبروست لذا جهت اصلاح به مجلس برگشت داده می‌شود.

سخنگوی شورای نگهبان همچنین با اشاره به اینکه تا این لحظه هنوز نظر هئیت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام را از جهت تطبیق با سیاست‌های کلی نظام دریافت نکرده‌ایم؛ گفت: این مصوبه جهت رفع این ابهامات به مجلس برگشت داده می‌شود و طبیعتاً کیفیت و نحوه اصلاح در اختیار مجلس است. چنانچه اصلاح شود، مجدداً بررسی و نظر نهایی شورای نگهبان اعلام می‌شود.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: شورای نگهبان / انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا / هادی طحان‌نظیف