نورنیوز https://nournews.ir/n/212612
کد خبر: 212612
24 بهمن 1403

جوزف عون: اشغالگران باید کامل از جنوب لبنان خارج شوند


رئیس جمهوری لبنان بر ضرورت عقب نشینی کامل نظامیان صهیونیست از جنوب لبنان در مهلت مقرر تاکید کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: ریاست جمهوری لبنان در بیانیه ای بر ضرورت عقب نشینی رژیم صهیونیستی از جنوب لبنان در مهلت مشخص شده از جنوب لبنان تاکید کرد.

بر اساس این بیانیه، رئیس جمهور جوزف عون بارها بر پافشاری لبنان بر عقب نشینی کامل رژیم اسرائیل در چارچوب مهلت مشخص شده در 18 فوریه جاری تاکید کرده است.

کانال 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که بر  اساس توافق آتش بس و اگر تغییری رخ ندهد، ارتش اسرائیل طی یک هفته از لبنان عقب نشینی خواهد کرد.

این در حالی است که نتانیاهو بار دیگر خواستار تمدید ادامه حضور نظامیان صهیونیست در جنوب لبنان شده بود.

صهیونیستها با حمایت آمریکا با نقض مکرر مفاد توافق آتش بس در لبنان در مهلت شصت روزه  مشخص شده بر اساس آن از جنوب لبنان  عقب نشینی نکردند و با فشارهای آمریکا و ضعف دولت لبنان، حضور خود در جنوب لبنان را تا 18 فوریه تمدید کردند.


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / لبنان / جوزف عون / نقض آتش بس لبنان