نورنیوز https://nournews.ir/n/209570
کد خبر: 209570
2 بهمن 1403

ادعای گروسی درباره پرونده هسته‌ای ایران


مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تکرار ادعاهای پیشین درباره برنامه صلح‌آمیز هسته ای ایران گفت: تفاهم هسته‌ای میان ایران و دولت جدید آمریکا امری ضروری است.

نورنیوز-گروه سیاسی: رافائل گروسی که برای شرکت در نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد به داووس سفر کرده است این مطلب را در گفت‌وگو با خبرنگاران مطرح کرد. وی با بیان اینکه ایران به انباشت اورانیوم با غنای بسیار بالا ادامه می‌دهد خواستار ازسرگیری مذاکرات جدید با تهران شد.

به گزارش  ایرنا، برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران ابتدا با اتهامات بی‌اساس و تحت تأثیر فشارهای آمریکا و رژیم صهیونیستی به یک بحران غیرضروری تبدیل شد. غربی‌ها پیش از امضای برجام، با مطرح کردن برنامه هسته‌ای ایران به‌عنوان تهدیدی علیه صلح و امنیت بین‌المللی بر اساس فصل هفتم منشور ملل متحد، تلاش کردند این موضوع را امنیتی کرده و راه‌حل آن را به تحریم و اقدام نظامی گره بزنند.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی / برنامه صلح‌آمیز هسته ای ایران / تفاهم هسته‌ای میان ایران و دولت جدید آمریکا