نورنیوز https://nournews.ir/n/209383
کد خبر: 209383
1 بهمن 1403

نمایندگان وزارت فرهنگ در ساترا معرفی شدند


نمایندگان جدید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حضور در جلسات شورای صدور مجوز تولید و انتشار شبکه نمایش خانگی از سوی سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شدند.

نورنیوز-گروه فرهنگی: طبق بند ۵ ماده واحده «تعیین الزامات ساماندهی حوزه صوت و تصویر فراگیر» مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، به‌منظور هماهنگی بیشتر و استفاده از ظرفیت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دو نماینده از طرف وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورای صدور مجوز تولید و دو نماینده از طرف ایشان در شورای صدور مجوز انتشار سریال‌ها و برنامه‌های شبکه نمایش خانگی عضو هستند.

بر این اساس مهدی شفیعی و محمد حمیدی‌مقدم، نمایندگان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورای صدور مجوز تولید و سید محمدمهدی طباطبایی‌نژاد و قاسم خورشیدی، نمایندگان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورای صدور مجوز انتشار ساترا خواهند بود.

مهدی شفیعی، معاون سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و محمد حمیدی‌مقدم، مدیرعامل مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی هستند که زین‌ پس در جلسات شورای صدور مجوز تولید ساترا حضور دارند.

همچنین سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد، معاون اسبق ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی و قاسم خورشیدی، دستیار ویژه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند که از این پس در جلسات شورای صدور مجوز انتشار سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر حضور خواهند داشت.

پیش از این مهدی آذرپندار و محمدحسین ایمانی‌خوشخو نمایندگان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورای صدور مجوز تولید و محمدحسین نیرومند و سیدمحمد هاشمی نمایندگان وزارتخانه مذکور در شورای صدور مجوز انتشار بودند.


سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: ساترا / شبکه نمایش خانگی / شورای صدور مجوز تولید و انتشار شبکه نمایش خانگی / نمایندگان وزارت فرهنگ