نورنیوز https://nournews.ir/n/208472
کد خبر: 208472
25 دی 1403

اسرائیل پیکر سنوار را به حماس نمی‌دهد


رسانه‌های عبری روز دوشنبه 24 دی‌‌ گزارش دادند که رژیم اسرائیل با تحویل پیکر یحیی سنوار به حماس، به عنوان بخشی از توافق موافقت نخواهد کرد.

نورنیوز - گروه بین‌الملل: یک منبع در گفت‌وگو با جروزالم پست ، گمانه‌زنی برخی رسانه‌های عربی در این باره را رد و تصریح کرده است اسرائیل فعلا قصد ندارد پیکر رهبر شهید حماس را تحویل دهد.

‎رسانه‌های عرب‌زبان العربیه و الحدث، عصر دوشنبه گزارش دادند که با نزدیک شدن به توافق برای آتش‌بس در نوار غزه، گروه حماس خواستار تحویل پیکر یحیی سنوار به‌عنوان بخشی از مرحله اول توافق شده است.

‎خبرگزاری رویترز روز دوشنبه ۲۴ دی به نقل از یک مقام آگاه گزارش داد که مذاکره‌کنندگان اسرائیلی و حماس پیش‌نویس نهایی توافق آتش‌بس در غزه را با حضور برت مک‌گورک نماینده جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا، و استیو ویتکاف نماینده دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا، دریافت کرده‌اند.

‎یحیی سنوار رهبر حماس که از او به عنوان مغز متفکر عملیات طوفان الاقصی در ۱۵ مهر ۱۴۰۲ یاد می‌شود، ۲۶ مهر ۱۴۰۳، در عملیات نیروهای رژیم اسرائیل در رفح در جنوب غزه به شهادت  رسید.

‎مقام‌های رژیم اسرائیل بعد از شهادت سنوار اعلام کردند پیکر او را در مکانی مخفی در اسرائیل نگهداری می‌کنند.
 


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / حماس / یحیی السنوار