نورنیوز https://nournews.ir/n/207894
کد خبر: 207894
21 دی 1403

محمد مخبر درگذشت برادر آیت الله موسوی جزایری تسلیت گفت


مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب در پیامی درگذشت اخوی گرامی آیت الله موسوی جزایری عضو مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفت.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در پیامی درگذشت اخوی گرامی آیت الله موسوی جزایری عضو مجلس خبرگان رهبری را تسلیت گفت.

در پیام محمد مخبر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام آمده است:

انالله و انا الیه راجعون

حضرت آیت الله موسوی جزایری (زیدعزه)

خبر درگذشت اخوی بزرگوارتان واصل و موجب تأثر و تالم اینجانب گردید.

بدون تردید درگذشت برادر عالم جنابعالی مرحوم آیت الله علی محمدموسوی جزایری ثلمه ای برای شاگردان، دوستداران و مردمان دین دار خوزستان عزیز است.

چه در خوزستان و چه در قم، جملگی آنان که محضر آن عالم بزرگوار را درک کردند، متفق اند وی همواره مأنوس با قرآن بود و همچون شما همواره تکلیف مدارانه در صف مجاهدت علمی و فقهی در راه خدا قلم فرسود و اهل تقوا، بصیرت و ولایت مداری بود.

فقدان ایشان را به عموم داغدیدگان به‌ویژه جنابعالی و خانواده محترم و شاگردان ایشان تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال برای آن مرحوم علو درجات و همنشینی با اهل بیت (علیهم السلام) و برای بازماندگان صبر و اجر مسئلت دارم.

محمد مخبر


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: محمد مخبر / پیام تسلیت / مجلس خبرگان رهبری / آیت الله موسوی جزایری