نورنیوز https://nournews.ir/n/207092
کد خبر: 207092
16 دی 1403

آمریکا و انگلیس بار دیگر شمال یمن را بمباران کردند


رسانه های یمن بامداد یکشنبه گزارش دادند که جنگنده های آمریکا و انگلیس در سه نوبت استان صعده را بمباران کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  شبکه المسیره یمن به جزییات بیشتر این حملات و شمار تلفات احتمالی آن اشاره نکرده است.

مناطق مختلف یمن و به ویژه استان الحدیده در ماه‌های گذشته آماج حملات تجاوزکارانه آمریکا و انگلیس قرار داشته است.

این حملات با هدف تحت فشار قرار دادن دولت ملی یمن به منظور توقف محاصره دریایی اعمال شده بر رژیم صهیونیستی انجام می‌گیرد.

به گزارش ایرنا، آمریکا و انگلیس بامداد ۲۱ دی ماه در پی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، حمله به مواضع انصارالله یمن را آغاز کردند.

این حملات پس از آن انجام شد که ارتش یمن طی ماه‌های قبل از آن، در حمایت از مقاومت ملت فلسطین در نوار غزه چند کشتی صهیونیستی یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ و تنگه باب‌المندب هدف قرار داد.

نیروهای ارتش یمن متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم صهیونیستی حملات خود به غزه را متوقف نکند، حملات به کشتی‌های این رژیم یا کشتی‌های عازم سرزمین‌های اشغالی را در دریای سرخ ادامه خواهند داد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / انگلیس / امریکا / حمله به یمن