نورنیوز https://nournews.ir/n/206408
کد خبر: 206408
11 دی 1403

پوتین: روسیه بر سخت‌ترین چالش‌ها غلبه کرد


رییس جمهور روسیه در پیام تبریک فرا رسیدن سال نو میلادی ضمن نامگذاری سال 2025، گفت: مسکو توانست بر سخت‌ترین چالش‌ها پیروز شود.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه امروز سه شنبه فرا رسیدن سال نو میلادی را به شهروندان کشورش تبریک گفت.

در پیام تبریک رییس جمهور روسیه به مناسبت فرا رسیدن سال نو میلادی خطاب به شهروندان کشورش آمده است: روسیه هنوز مسائل زیادی برای حل کردن دارد، اما می‌توان به آنچه تاکنون انجام شده، به حق افتخار کرد. مبارزان قهرمانان واقعی هستند که وظیفه نظامی بزرگ دفاع از روسیه و تضمین صلح و امنیت برای مردم ما را بر عهده گرفته اند. سال ۲۰۲۵ پیش رو به عنوان سال مدافع وطن در روسیه اعلام شده است.

ولادیمیر پوتین در این پیام ادامه داد: ما فقط رو به جلو حرکت خواهیم کرد. روسیه توانست بر سخت‌ترین چالش‌ها پیروز شود. با اتحاد و همدلی به تمام خواسته هایمان خواهیم رسید. وقتی با هم باشیم همه چیز به حقیقت می پیوندد.

رئیس جمهور روسیه اضافه کرد: مسکو به شجاعت و دلیری نظامیان خود افتخار می‌کند. آنها قهرمانان واقعی به شمار می آیند.


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: روسیه / پوتین / سال نو میلادی