نورنیوز https://nournews.ir/n/204239
کد خبر: 204239
27 آذر 1403

۴ منطقه تهران در وضعیت قرمز


4 نقطه از تهران که شامل پیروزی در منطقه 13، شهرداری منطقه 19، میدان فتح در منطقه 9 و وردآورد در منطقه 22 در وضعیت قرمز قرار دارند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: میانگین کیفیت هوای مناطق۲۲گانه بر روی عدد ۱۲۳ و در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس است.
بنا بر اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، طی ۲۴ ساعت گذشته شاخص آلایندگی هوا با عدد ۸۲ در شرایط قابل‌قبول بود و هم‌اکنون در ۲۷ آذر ۱۴۰۳، کیفیت هوای پایتخت بر روی عدد ۱۲۳ و برای گروه‌های حساس ناسالم است.
همچنین ۴ نقطه از تهران که شامل پیروزی در منطقه ۱۳، شهرداری منطقه ۱۹، میدان فتح در منطقه ۹ و وردآورد در منطقه ۲۲ در وضعیت قرمز قرار دارند.
تهرانی‌ها از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون ۵ روز را در هوای پاک، ۱۷۷ روز قابل‌قبول، ۸۰ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۰ روز را در شرایط ناسالم تنفس کرده‌اند.


منبع: نورنیوز
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: آلودگی هوا / آلودگی / هوای پایتخت