نورنیوز https://nournews.ir/n/204176
کد خبر: 204176
26 آذر 1403

در اردوگاه جِنین چه خبر است؟


رسانه‌های محلی فلسطینی گزارش دادند که نیروهای نظامی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: منابع محلی فلسطینی امروز دوشنبه گزارش دادند که نیروهای امنیتی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به رزمندگان مقاومت در جنین گزارش دادند که درگیری بین دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین و افراد مسلح فلسطینی (نیروهای مقاومت) طی چند سال گذشته بی سابقه بوده است.

سخنگوی گردان جنین در کرانه باختری در همین راستا اعلام کرد که می خواهند (اشاره به رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان با حمایت آمریکا)، جنین بدون سلاح و مقاومت باشد، اما باید بدانند هیچ قدرتی به جز خداوند نمی‌تواند سلاح را از مقاومت بگیرد.

وی در ادامه افزود: جهت قطب نمای ما روشن است، فقط علیه اشغالگران است، ما در تمام کرانه باختری، مقاومت را گسترش می‌دهیم. سخنگوی گردان جنین اظهار داشت: دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان، فردی را که سالها تحت تعقیب اشغالگر بود و دو کودک بیگناه داشت، ترور کردند.

اعتصاب سراسری در اردوگاه جنین

در پی اقدامات سرکوبگرانه نیروهای تحت امر تشکیلات خودگردان فلسطین و درگیری با مبارزان فلسطینی در اردوگاه جنین ، اعتصاب سراسری این اردوگاه را فرا گرفت.

در حالی که تشکیلات خودگردان فلسطین به ریاست محمود عباس (ابومازن) در میان جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، هماهنگی و همکاری با این رژیم را به اوج رسانده و در راستای خدمت به اشغالگران در حال تعقیب رزمندگان مقاومت در کرانه باختری است، طی روزهای گذشته چند تن از آنها را به شهادت رسانده  است.

واکنش جبهه مردمی به حمله تشکیلات خودگردان فلسطین به جنین

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین امروز دوشنبه در واکنش به خیانت تشکیلات خودگردان فلسطین و ترور رزمندگان مقاومت اعلام کرد که حمله مقامات امنیتی تشکیلات خودگردان به رزمندگان مقاومت در جنین عبور خطرناک از خطوط قرمز است.

این جبهه مردمی افزود که سلاح‌های مقاومت قانونی است و رزمندگان مقاومت قانون شکن نیستند، بلکه آن‌ها حامی ملت فلسطین هستند.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین اظهار داشت که اشتباه محاسباتی تشکیلات خودگردان وضعیت را به سمت سراشیبی خطرناکی سوق می‌دهد و ممکن است به درگیری داخلی منجر شود.

منابع محلی فلسطینی امروز گزارش دادند که نیروهای امنیتی تحت امر تشکیلات خودگردان برای چندمین روز متوالی با مبارزان فلسطینی در اطراف اردوگاه جنین درگیر شدند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی در واکنش به حملات دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین به رزمندگان مقاومت در جنین گزارش دادند که درگیری بین دستگاه‌های امنیتی تشکیلات خودگردان فلسطین و افراد مسلح فلسطینی (نیروهای مقاومت) طی چند سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

در پی اقدامات سرکوبگرانه نیروهای تحت امر تشکیلات خودگردان فلسطین و درگیری با مبارزان فلسطینی در اردوگاه جنین ، اعتصاب سراسری این اردوگاه را فرا گرفت.


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: فلسطین / تشکیلات خودگردان فلسطین / جنین