نورنیوز https://nournews.ir/n/198980
کد خبر: 198980
21 آبان 1403

موافقت اسرائیل با طرح آتش بس در لبنان


کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با طرح پیشنهادی آتش بس در لبنان موافقت کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: رادیو رژیم صهیونیستی بامداد دوشنبه گزارش داد که کابینه کوچک امنیتی اسرائیل موسوم به کابینت با طرح پیشنهادی آتش بس در لبنان موافقت کرده است.

رادیو رژیم اسرائیل در این باره اعلام کرد که این کابینه نشست خود را که قرار بود درخصوص آتش بس در لبنان برگزار شود، پایان داد و با رویکرد ارائه شده پیشنهادی برای آتش بس در لبنان موافقت کرده است.

شب گذشته، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» چاپ سرزمین‌های اشغالی از رد و بدل شدن پیش نویس توافق آتش بس توسط آمریکا، لبنان اسرائیل خبر داده بود.

این روزنامه همچنین اعلام کرده بود که کابینه کوچک امنیتی در ساعت های آینده آخرین تحولات در خصوص مذاکرات مربوط به آتش بس در لبنان را بررسی خواهد کرد.

یدیعوت آحارنوت به نقل از منابعی که آنها را آگاه خواند، نوشت که فرصت خوبی برای رسیدن به توافق در لبنان است.


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: اسرائیل / لبنان / آتش بس / جنگ لبنان / کابینه رژیم صهیونیستی