نورنیوز https://nournews.ir/n/198833
کد خبر: 198833
20 آبان 1403

انتشار سمفونی«آرش کمانگیر» در پلتفرم‌های دیجیتال جهان


یک آهنگساز و پژوهشگر حوزه از پخش جهانی سوئیت سمفونی «آرش کمانگیر» و انتشار یک کتاب در حوزه نوازندگی ویولا خبر داد و گفت: سمفونی «آرش کمانگیر» ، در همه پلتفرم‌های دیجیتال جهانی منتشر خواهد شد.

نورنیوز-گروه فرهنگی: امیر پورخلجی آهنگساز و پژوهشگر موسیقی ضمن اشاره به تازه‌ترین فعالیت‌های خود در عرصه موسیقی بیان کرد: به زودی آلبوم تازه‌ای از من با عنوان سوئیت سمفونی آرش کمانگیر که در سال ۱۳۸۸ توسط ارکستر سمفونیک ناسیونال اوکراین به رهبری ولادمیر سیرنکو در خانه صدای کییِف اجرا و ضبط شده، در همه پلتفرم‌های دیجیتال جهانی منتشر خواهد شد.

وی افزود: این قطعه در چهار موومان و برای ارکستر سمفونیک نوشته شده است. این اثر جایزه بهترین آهنگساز را در بیست و پنجمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به دست آورده و در سال ۱۳۸۸ نیز جایزه ویژه هزاره فردوسی را در سال ۱۳۸۸ از آن خود کرده است.

این آهنگساز و رهبر ارکستر در توضیح دیگر فعالیت‌های موسیقایی‌اش از تدوین و انتشار یک کتاب پژوهشی آموزشی در حوزه نوازندگی با عنوان «سی اتود برای ویولا» با پیش‌گفتار ستاره بهشتی مدرس دانشگاه و طراحی جلد نازنین خزائی خبر داد و گفت: در این کتاب، اتودهایی با موضوعات مختلف، نظیر حالت‌های مختلف انگشت گذاری، تکنیک باریولاژ، آرشه ویوتی، تونالیزاسیون به معنای صداسازی و پرورش کیفیت صدا و رسیدن به کوک مطلق، تیریل، جا به جایی آرشه روی دو سیم با حرکت مواج، آکورد جمینیانی و فلاژوله آمده است.


سرویس: فرهنگی
کلید واژگان: انتشار / آرش کمانگیر / پلتفرم های جهانی / سمفونی