نورنیوز https://nournews.ir/n/198775
کد خبر: 198775
19 آبان 1403

سرمایه‌گذاری در بریکس فرصتی برای گسترش بازارهای در حال توسعه


رئیس‌جمهور روسیه اعلام کرد که بستر سرمایه‌گذاری بریکس راه‌‌اندازی می‌شود.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه اظهار کرد: هدف ایجاد چنین بستری برای پرداخت‌های الکترونیکی است که با استفاده از آن می‌توان در بازارهای در حال توسعه سرمایه‌گذاری کرد.

ولادیمیر پوتین در جلسه عمومی باشگاه گفت‌وگوی والدای گفت: پلتفرم جدید سرمایه‌گذاری کشورهای بریکس با استفاده از دارایی‌های الکترونیکی برای سرمایه‌گذاری در بازارهای در حال توسعه مورد نیاز است.

ما پلتفرم سرمایه‌گذاری جدید کشورهای بریکس با استفاده از دارایی‌های الکترونیکی و توسعه آنها ایجاد می کنیم. یعنی هدف ایجاد چنین بستری برای پرداخت‌های الکترونیکی است که با استفاده از آن امکان سرمایه‌گذاری در بازارهای در حال توسعه فراهم شود.

پوتین بیان کرد: اینها عمدتا بازارهای آسیای جنوبی، آفریقا و آمریکای لاتین هستند.

بیزنس نوشت، رئیس‌جمهور روسیه خاطرنشان کرد: ما به این کشورها فکر می‌کنیم زیرا فرآیندهای جمعیتی بسیار قوی در آنجا رخ می‌دهد.

وی افزود: رشد جمعیت، انباشت سرمایه، سطح شهرنشینی در آنجا کافی است و قطعا رشد خواهد کرد.


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: روسیه / بریکس / ولادمیر پوتین