نورنیوز https://nournews.ir/n/197928
کد خبر: 197928
13 آبان 1403

۱۰ مدال ثمره تلاش تیم‌های دراگون‌بوت ایران


نمایندگان ایران با کسب 4 مدال طلا، 3 نقره و 3 برنز به کار خود در مسابقات دراگون بوت قهرمانی جهان پایان دادند.

 نورنیوز-گروه ورزشی: امروز یکشنبه در روز پایانی مسابقات دراگون‌بوت قهرمانی جهان ورزشکاران ایران در فینال ۴ ماده مقابل حریفان قرار گرفتند. تیم ملوان نداجا نماینده مردان ایران در رقابت فینال ده‌نفره ۵٠٠ متر با تیم‌های نماینده فدراسیون جهانی تایلند، اوکراین، اسپانیا و فیلیپین قرار گرفت و با زمان ٢:٠۵.٢٠ دقیقه جایگاه دوم را کسب و صاحب مدال نقره شد. در این رقابت تایلند اول و نماینده فدراسیون جهانی سوم شدند.

تیم آوش خلیج فارس نماینده بانوان ایران در رده سنی آزاد در فینال قایق ۱۰ نفره مسافت ۵٠٠ متر با حریفانی از اسپانیا، سنگاپور، تایلند، آلمان و نماینده فدراسیون جهانی رقابت کرد و در پایان با زمان ٢:١٩.۵٧ دقیقه دوم و صاحب مدال نقره شد. در این ماده تایلند و نماینده فدراسیون جهانی اول تا سوم شدند.

۱۰+مدال+ثمره+تلاش+تیم‌های+دراگون‌بوت+ایران
بانوان سکان تهران نماینده ایران در رده سنی بزرگسال در فینال قایق ده‌نفره مسافت ۵٠٠ متر با تیم‌های آلمان، فیلیپین، آمریکا، جمهوری چک و کانادا رقابت کرد و در پایان با زمان ٢:٣۴.٣٩ دقیقه چهارم شد. در این مسابقه آمریکا، آلمان و جمهوری چک اول تا سوم شدند.

تیم آوش خلیج فارس نماینده بانوان ایران در دیگر رقابت خود در قایق ٢٠ نفره رده سنی آزاد مسافت ٢٠٠٠ متر به مصاف تیم‌های کانادا، هند، فیلیپین و نماینده فدراسیون جهانی رفت و در پایان با زمان ٩:۴۶.٩٠ دقیقه سوم و صاحب مدال برنز شد. نماینده فدراسیون جهانی و فیلیپین در این رقابت اول و دوم شدند.

مسابقات قایقرانی دراگون بوت قهرمانی جهان از ۹ الی ۱۳ آبان ماه در فیلیپین برگزار شد و در نهایت نمایندگان ایران با کسب مجموعاً ۴ مدال طلا، ٣ نقره و ٣ برنز به کار خود در این رویداد پایان دادند.


سرویس: ورزشی
کلید واژگان: قهرمانی جهان / 10 مدال / دراگون بوت