نورنیوز https://nournews.ir/n/197923
کد خبر: 197923
13 آبان 1403

بقایی: ۱۳آبان، یادآور کوشش ایرانیان برای زندگی آزاد است


سخنگوی وزارت امور خارجه در گرامیداشت روز 13آبان؛ آن را روز ملی مبارزه با استکبار و یادآور کوشش قهرمانانه جمعی ایرانیان برای زندگی آزاد و شرافتمندانه به دور از هر نوع مداخله خارجی و سلطه بیگانه توصیف کرد.

نور نیوز-گروه سیاسی: اسماعیل بقایی به مناسبت روز دانش‌آموز در پیامی در شبکه ایکس نوشت: ۱۳ آبان، روز ملی مبارزه با استکبار، یادآور کوشش قهرمانانه جمعی ایرانیان برای زندگی آزاد و شرافتمندانه به دور از هر نوع مداخله خارجی و سلطه بیگانه است.

سخنگوی وزارت خارجه افزود: مردم ما نمی‌توانند تاریخ طولانی و سیاه مداخلات غیرقانونی و بی‌ثبات‌کننده  آمریکا در ایران را فراموش کنند، به‌ویژه کودتای آمریکایی-انگلیسی  ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ که اولین دولت منتخب مردم ایران را ساقط کرد و دیکتاتوری پادشاهی را احیاء نمود، و حمایت همه‌جانبه آمریکا از رژیم صدام حسین در جنگ تحمیلی ۸ ساله علیه ایران.

بقایی با بیان اینکه فشارهای غیرقانونی و ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران از جمله به شکل تحریم‌های ضد بشری و حمایت از یاغی‌گری‌های رژیم صهیونیستی، تا به امروز ادامه یافته است، گفت:  با وجود این، ما به تجربه دریافته‌ایم که زندگی عزت‌مندانه و حراست از حاکمیت ملی و تمامیت سرزمینی، مستلزم پایمردی و مقاومت با اتکای بر ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ملی است.


سرویس: سیاسی
کلید واژگان: آمریکا / اسماعیل بقایی / سفارت آمریکا / 13 آبان