نورنیوز https://nournews.ir/n/197910
کد خبر: 197910
13 آبان 1403

معرفی ۱۲۰ هزار واحد مسکونی خالی از سکنه به سازمان امور مالیاتی


وزارت راه و شهرسازی از با پالایش 450 میلیون رکورد اطلاعاتی در سامانه املاک و اسکان کشور خبر داد و اعلام کرد بیش از 120 هزار واحد مسکونی خالی از سکنه به سازمان امور مالیاتی معرفی شده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی:  وزارت راه و شهرسازی  از  با پالایش ۴۵۰ میلیون رکورد اطلاعاتی در سامانه املاک و اسکان کشور خبر داد و اعلام کرد بیش از ۱۲۰ هزار واحد مسکونی خالی از سکنه به سازمان امور مالیاتی معرفی شده و بیش از ۱۸۲ هزار واحد مسکونی خالی به بازار فروش و اجاره جهت سکونت مردم عرضه شده ‌است.

 این وزارتخانه ۴۵۰ میلیون رکورد اطلاعاتی را در این سامانه مورد پالایش قرار داده که تاکنون اقامتگاه بیش از ۷۵ میلیون نفر مشخص شده‌ است و قریب به ۱۳ میلیون نفر که به طور عمده سرپرستان خانواده‌ها بودند به این سامانه مراجعه کردند، این در حالی است که با مراجعه مردم جهت استفاده این خدمات تقریباً مالکیت نیمی از خانه‌های کشور در این سامانه به روز شده‌است.

همچنین این سامانه در جهت شناسایی و تدقیق خانه‌های لوکس با سازمان امور مالیاتی همکاری لازم را مطابق قانون انجام داده است.

به‌منظور تسریع در تکمیل سامانه ملی املاک و اسکان لازم است تمامی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان به این سامانه متصل شوند و اطلاعات مورد نیاز را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهند و مردم نیز جهت به‌روزرسانی نشانی خود به آدرس amlak.mrud.ir مراجعه کنند.


سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: امور مالیاتی / خانه خالی / 120 هزار واحد