نورنیوز https://nournews.ir/n/196023
کد خبر: 196023
6 آبان 1403
در اطلاعیه قرارگاه قدس سپاه اعلام شد؛

انهدام تیم تروریستی عامل جنایت در گوهرکوه تفتان


قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه با انتظار اطلاعیه‌ای از انهدام تیم تروریستی جیش‌الظلم که عامل به شهادت رساندن 10 نفر از مدافعان امنیت کشور بودند خبر داد.

نورنیوز- گروه سیاسی: تیم تروریستی که پنجم آبان، در منطقه گوهر کوه تفتان، ۱۰ نفر از مدافعان امنیت کشور را به شهادت رساندند، منهدم شد.

در اطلاعیه این قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه آمده است:

«در پی حادثه تروریستی که منجر به شهادت تعداد ۱۰ تن از عزیزان فراجا در منطقه گوهر کوه شهرستان تفتان گردید، واحدهای عملیاتی و اطلاعاتی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه با مشارکت سربازان گمنام امام زمان در اداره اطلاعات سیستان و بلوچستان و برادران عزیز فراجا، در یک اقدام هماهنگ اطلاعاتی محل اختفای تروریستها شناسایی و در یک اقدام هماهنگ اطلاعاتی،  با بهره گیری از پهپادهای رزمی نیروی زمینی سپاه مورد حمله قرار گرفت.

در جریان این عملیات،  ۴ نفر از تروریست‌ها به هلاکت رسیده و عده‌ای زخمی و فراری و چهار نفر از آنان دستگیر شدند.

عملیات برای دستگیری و انهدام باقیمانده تروریست‌ها همچنان ادامه دارد.
 قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه تا انهدام کامل تروریست‌ها و ممانعت از ناامن کردن منطقه از هیچ مجاهدت و کوششی دریغ نخواهد کرد.

تصاویر و مستندات و اخبار تکمیلی این عملیات متعاقباً به سمع و نظر بینندگان عزیز می‌رسد.»


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: جیش الظلم / نیروی زمینی سپاه / مدافعان امنیت / قرارگاه قدس