نورنیوز https://nournews.ir/n/195967
کد خبر: 195967
6 آبان 1403

وزیر دفاع امریکا: ایران به حمله اسرائیل پاسخ ندهد!


آستین وزیر دفاع امریکا گفت: ایران نباید اشتباه پاسخ دادن به حملات اسرائیل را مرتکب شود تا پایان این تبادل آتش باشد.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزیر دفاع آمریکا در اظهاراتی با نادیده گرفتن حق ایران برای پاسخ مشروع به هرگونه اقدام متجاوزانه علیه تمامیت ارضی و حاکمیت ملی آن، نسبت به تلافی حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه برخی اهداف نظامی در ایران هشدار داد.

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا در ادامه حمایت‌ها از اقدامات متجاوزانه و تروریستی رژیم صهیونیستی علیه کشورهای منطقه به بهانه «حق اسرائیل برای دفاع از خود»، نسبت به پاسخ تهران به حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه اهداف نظامی در ایران در بامداد شنبه(دیروز) هشدار داده و گفت که در گفت‌وگوی اخیرش با «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بر فرصت‌ تنش‌زدایی در منطقه تاکید کرده است.

طبق این مطلب که خبرگزاری رویترز آن را منتشر کرده، آستین با نادیده گرفتن حق ایران برای پاسخ مشروع به هرگونه تعهدی علیه تمامیت ارضی و حاکمیت ملی آن،‌ گفت: ایران نباید اشتباه پاسخ دادن به حملات اسرائیل را مرتکب شود تا پایان این تبادل آتش باشد.

ایران در ۱ اکتبر(۱۰ مهر) به اقدامات متجاوزانه و تروریستی رژیم صهیونیستی در منطقه، از جمله ترور و به شهادت رساندن شهید «اسماعیل هنیه» رئیس پیشین دفتر سیاسی حماس در تهران در ۱۰ مرداد، که نقض حاکمیت ملی ایران بود، طی عملیات «وعده صادق ۲» پاسخ داد. ایران تاکید کرده که این پاسخ نظامی مشروع در چارچوب بند ۵۱ منشور سازمان ملل و برای دفاع از منافع ملی انجام شده است.

مقامات ایران پیشتر، هشدار داده بودند که هرگونه اقدام متجاوزانه دیگری از سوی رژیم صهیونیستی و متحدان آن در پاسخ به عملیات «وعده صادق۲» با پاسخ جدی ایران مواجه خواهد شد.


سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / اسرائیل / حمله / آستین / وزیر دفاع امریکا