نورنیوز https://nournews.ir/n/195574
کد خبر: 195574
3 آبان 1403
بقایی:

سازمان ملل به نهادی غیرکارآمد تبدیل شده است


سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تداوم بی‌توجهی سازمان ملل متحد به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغالی در شبکه ایکس نوشت: سازمان ملل به نهادی غیرکارآمد تبدیل شده است.

نورنیوز- گروه سیاسی: اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به تداوم نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «سازمان ملل, امروز کجاست؟

امروز، روز سازمان ملل در سال ۲۰۲۴، مصادف است با سیصد و هشتاد و جهارمین روز از نسل کشی مستمر در غزه:

سازمان ملل که در ۲۴ اکتبر ۱۹۴۵ برای نجات نسل‌های آینده از مصیبت جنگ و قساوت و ارتقای حاکمیت قانون و عدالت تاسیس شد، اکنون به یک نهاد غیرکارآمد تبدیل شده که ناتوان از اتخاذ هرگونه اقدام جمعی موثر برای توقف نسل کشی هولناک در غزه و تجاوزات رژیم اسرائیل علیه لبنان است. با کمال تاسف سازمان ملل به دلیل حمایت‌های بی‌قید و شرط آمریکا از موجودیت اشغالگر در حال از دست‌دادن فلسفه وجودی خود است و اسرائیل چنان جری شده است که ۲۳۰ کارمند سازمان ملل را ظرف کمتر از یک سال می‌کشد، دبیرکل را عنصر نامطلوب اعلام می‌کند, منشور ملل متحد را پاره می‌کند، به دستور دیوان لاهه برای توقف نسل‌کشی بی‌اعتنایی می‌کند، و روز به روز بر شدت و دامنه تجاوزاتش می‌افزاید.

اما سازمان ملل فقط امریکا نیست؛ دولت‌های مسئولیت‌شناس عضو سازمان ملل باید برای مهارکردن جنگ افروزی رژیم اسرائیل دست به اقدام بزنند.»

توئیت+سخنگوی+وزارت+امور+خارجه
 


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / سازمان ملل متحد / سخنگوی وزارت امور خارجه / سرزمین های اشغالی