نورنیوز https://nournews.ir/n/193037
کد خبر: 193037
17 مهر 1403

ماجرای صدای انفجار شب گذشته در حوالی اصفهان چه بود؟


نیمه‌شب گذشته صدای انفجاری در حوالی اصفهان شنیده شد و بعد از در فضای مجازی شایعه حمله خارجی در شهر اصفهان پخش شد اما روابط عمومی سپاه صاحب الزمان اصفهان این شایعه را تکذیب کرد و گفت: به دلیل رؤیت یک شی‌ء نورانی سامانه پدافندی فعال شده است.

نورنیوز-گروه سیاسی: در پی این موضوع روابط عمومی سپاه صاحب الزمان اصفهان هم اطلاعیه ‌ای صادر و اعلام کرد: صدای انفجار نیمه شب گذشته به علت مشاهده یک شی‌ء نورانی و فعالیت آزمایشی سامانه پدافندی بود و هیچ اتفاق خاص دیگری اعم از رزمایش یا تجاوز دشمن صحت ندارد.

قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص) هم هرگونه حمله خارجی در شهر اصفهان را تکذیب  و اعلام کرد صدای شنیده شده مربوط به آزمایش سامانه جدید پدافندی اصفهان بوده است.

محمدرضا شفیعی معاون روابط عمومی سپاه صاحب‌الزمان(عج)  استان اصفهان هم گفت: این رخداد در خارج از شهر به وقوع پیوست.

او افزود: این واقعه عادی و نشان از آمادگی پدافند نیروهای مسلح دارد و در اوج آمادگی همه‌جانبه برای دفاع از کشورمان قرار داریم.

معاون روابط عمومی سپاه صاحب‌الزمان(عج) استان اصفهان با دیگر با تأکید بر اینکه هیچ اتفاق خاصی نیفتاده است، تصریح کرد: ‌انجام رزمایش شبانه یا تجاوز دشمن صحت ندارد.


منبع: نورنیوز
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: صدای انفجار / سامانه پدافندی / شی نورانی / حوالی اصفهان