نورنیوز https://nournews.ir/n/192591
کد خبر: 192591
14 مهر 1403

۳ بیمارستان تهران در وضعیت بحرانی


«ساختمان بیمارستان‌های بوعلی، امام خمینی(ره) و سینا در شرایط بحرانی قرار دارند» این را رئیس کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران مهدی بابایی می‌گوید.

نورنیوز-گروه اجتماعی: رئیس سازمان مدیریت بحران شهر تهران می‌گوید تعدادی از بیمارستان‌های تهران مثل متروپل که ناایمن هستند، ایمن‌سازی را آغاز کرده‌اند اما رئیس سازمان آتش‌نشانی قدرت الله محمدی گفت که برخی از بیمارستان برای ایمن‌سازی فقط تشکیل پرونده داده و کار اجرایی را آغاز نکرده‌اند.

در 3 سال گذشته کلینیک سینا اطهر، بیمارستان رسول اکرم، گاندی، شریعتی و... در آتش سوختند این در حالی است که بارها آتش‌نشانی به آنها اخطار ناایمنی داده بود.

شهرداری هشدارهای لازم را به امکان ناایمن از جمله بیمارستان‌ها داده است و درصورتی‌که بیمارستان‌ها تأییدیه آتش‌نشانی نداشته باشند پروانه فعالیت آنها تمدید نخواهد شد.


منبع: نورنیوز
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: بیمارستان / مدیریت بحران / شورای شهر تهران / ایمنی / آتش‌نشانی