نورنیوز https://nournews.ir/n/192504
کد خبر: 192504
14 مهر 1403

دیدار عراقچی با بشار اسد/رایزنی درباره راه‌های توقف تجاوزگری رژیم صهیونیستی


وزیر خارجه ایران در ادامه دیدارهای خود در سوریه به رئیس‌جمهور این کشور رایزنی کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز شنبه با «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه در دمشق دیدار و گفت‌وگو کرد.

بشار اسد در این دیدار بر روابط استراتژیک ایران و سوریه و اهمیت آن در مقابله با چالشها و  تهدیدهای پیش‌ِروی منطقه و ملتهای آن و در رأس آن مقابله با اشغالگری رژیم صهیونیستی در اراضی عربی و ارتکاب جنایات کشتار علیه غیرنظامیان از سوی این رژیم در لبنان، فلسطین و سوریه تأکید کرد.

بشار اسد تصریح کرد: مقاومت در برابر تمام اشکال اشغالگری، تجاوزگری و کشتار دسته‌جمعی حقی مشروع و در سایه حمایت مردمی از آن و اعتقاد به چنین حقی، قدرتمند است.

رئیس جمهور سوریه تأکید کرد: پاسخ ایران به تجاوزات مکرر اسرائیل به ملتهای منطقه و حاکمیت کشورها، پاسخی قدرتمند بود و درسی به رژیم صهیونیستی داد مبنی بر اینکه محور مقاومت قادر به بازدارندگی در برابر دشمن و بازداشت آن و شکست طرحها و نقشه‌هایش است و به‌لطف اراده و همبستگی ملتها قدرتمند و ثابت‌قدم باقی خواهد ماند.

اسد تأکید کرد: تنها راه در برابر رژیم اسرائیل، توقف جنایات کشتار و ریختن خون بیگناهان و بازگرداندن حقوق مشروع به صاحبانشان است.

در این چارچوب، بشار اسد و عراقچی، راههای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان و اهمیت حمایت از برادران لبنانی در سایه آوارگی گسترده‌ای را که تجاوزات  اسرائیل باعث آن شده است، بررسی کردند.

عراقچی هم بر اعتماد به قدرت مقاومت در لبنان و فلسطین در برابر ماشین کشتار و ویرانگری رژیم اسرائیل و نیز ضرورت هماهنگی با تمام کشورهای حامی برای توقف این تجاوزات تأکید کرد.

دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوریه

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه که در ادامه رایزنی‌های منطقه‌ای خود به دمشق سفر کرده، صبح امروز (شنبه) با «بسام صباغ » وزیر خارجه سوریه دیدار و گفت‌وگو کرد.

دیدار عراقچی با بشار اسد/رایزنی درباره راه‌های توقف تجاوزگری رژیم صهیونیستی
عراقچی: ابتکاراتی در خصوص آتش‌بس در لبنان و غزه وجود دارد

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به سوریه در جمع خبرنگاران هم اظهارداشت: هدف من از سفر به دمشق ادامه رایزنی‌ها نسبت به تحولات منطقه است، در بیروت رایزنی‌های بسیار مهمی را با مقامات دولتی لبنان داشتیم.

او گفت: جهت مشورت‌ها و رایزنی‌های بیشتر ادامه گفت‌وگوها را در دمشق با مقامات دولت سوریه خواهیم داشت. ما همواره نسبت به تحولات منطقه در رایزنی نزدیک با دوستان خود در دولت سوریه بودیم. مهمترین بحث روز، بحث آتش بس در لبنان به ویژه در غزه است.

عراقچی افزود: ابتکاراتی در این زمینه وجود دارد رایزنی‌های صورت گرفته که امیدواریم به نتیجه برسد ولی متاسفانه دشمنی‌ها و جنایات رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد، همانطور که از ابتدا هم معتقد بودیم، رژیم صهیونیست جز زبان زور، جنگ و جنایت زبان دیگری را بلد نیستند و به جنایات خودش هر روز در بیروت جنوب لبنان و غزه ادامه می‌دهد و این احتیاج به یک تلاش جمعی در جامعه جهانی برای توقف جنایت‌ها دارد.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: به هر حال تلاش‌های ما ادامه دارد و امیدوار هستیم که بتوانیم با دوستان خود در دمشق به تفاهم بیشتری برای گام‌های بعدی برسیم. بحث‌های دوجانبه ما بسیار گسترده است در زمینه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و ارتباطات خوبی را با دولت سوریه داریم که طبیعی است که مروری بر آنها خواهیم داشت و تلاش می‌کنیم که موانع موجود را برطرف و زمینه‌های جدیدی را پیدا کنیم و روابط را بهتر از گذشته ادامه دهیم.

او ادامه داد: در خصوص بحث‌های منطقه‌ای و بین‌المللی هم همواره بحث‌های خوبی داشتیم و طبیعی هست الان به دلیل شرایط خاص منطقه این بحث‌هاش اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.


جهت مشاهده ویدئو، بارکد بالا را اسکن کنید.

منبع: ایرنا
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: عباس عراقچی / وزیر امورخارجه / بسام صباخ / سفر به دمشق