نورنیوز https://nournews.ir/n/192305
کد خبر: 192305
12 مهر 1403

«هوگو بندیکت شورتر» سفیر جدید انگلیس در ایران شد


«هوگو بندیکت شورتر» به عنوان سفیر جدید این کشور در تهران معرفی شد. پیش از این سایمون شرکلیف سفیر انگلیس در تهران بود.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت امور خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای «هوگو بندیکت شورتر» را به عنوان سفیر جدید این کشور در تهران معرفی کرد.

 شورتر قرار است ماه اکتبر (مهر/آبان) فعالیت خود را در سفارت این کشور در تهران آغاز کند. او در واقع جانشین سایمون شرکلیف می‌شود که از مرداد ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ سفیر انگلیس در ایران بود.

شورتر که به زودی مسئولیت سفارت انگلیس را عهده‌دار می‌شود در سال ۱۹۹۰ به وزارت امور خارجه انگلیس ملحق شد.

نامبرده در سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ سفیر انگلیس در بیروت بود و آخرین مسئولیت وی کاردار سفارت انگلیس در افغانستان طی سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ بود که البته دفتر آن به دوحه (قطر) منتقل شد.  


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: ایران / انگلیس / سفیر انگلیس / سایمون شرکلیف / سفارت انگلیس / «هوگو بندیکت شورتر»