نورنیوز https://nournews.ir/n/192303
کد خبر: 192303
12 مهر 1403

آژیر خطر در تل‌آویو و فعال شدن سامانه‌های دفاعی/ حمله موشکی گسترده به حیفا


به دنبال شنیده شدن صدا انفجار در تل آویو و اطراف آن سامانه های دفاعی فعال شدند.

نورنیوز-گروه بین الملل: منابع خبری رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب از فعال شدن سامانه‌های دفاعی در نزدیکی تل آویو خبر دادند.

این منابع تاکید کردند که آژیر خطر هم در این منطقه به صدا درامده است. برخی منابع نیز از شنیده شدن صدای انفجارهایی در تل آویو خبر دادند.

برخی از منابع خبری صهیونیستی نیز گزارش دادند که صدای پنج انفجار مهیب از تل‌آویو شنیده شده است.

 

حمله موشکی گسترده به حیفا/ آژیر خطر شلیک موشک در شمال فلسطین به صدا درآمد+فیلم

همچنین منابع خبری فلسطینی پنجشنبه شب گزارش دادند که همزمان با حمله موشکی گسترده به حیفا، آژیر خطر شلیک موشک در شمال فلسطین اشغالی نیز به صدا درآمده است.

روزنامه صهیونیستی "یسرائیل هیوم" نیز از حمله موشکی گسترده از لبنان به شهر اشغالی حیفا و مناطق اطراف آن خبر داد.

در پی این حمله صدای انفجارهای مهیبی در حیفا و برخی مناطق در شمال فلسطین اشغالی شنیده شده است. آژیر خطر در حیفا و ده‌ها شهرک صهیونیست‌نشین در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمده است.

در جریان حملات حزب‌الله، آژیرهای خطر همچنین در شهرک‌ها و مناطق، عکا، کریات آتا، کریات بیالیک، کریات یام، کریات موتسکین، کریات حایم، شموأل، کفار بیالیک، بار لیف، أحیهود، یسعور، کفار مسریک، عین همفراتس، ،شاعر نعما، طمرة، شفاعمر، إعبلین و متسبی آویو به صدا درآمده است.

برخی از منابع خبری صهیویستی نیز اذعان کردند که صدای چند انفجار مهیب از حیفا شنیده شده است. این منابع افزودند که در جریان این حملات موشکی، مجتمع‌های صنعتی نظامی شرکت رافائل در منطقه زوولون در شمال شهر حیفا هدف قرار گرفته است.


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: رژیم صهیونیستی / غزه / فلسطین / جنگ / تل‌آویو / وعده صادق 2 / سامانه های دفاعی