نورنیوز https://nournews.ir/n/192136
کد خبر: 192136
11 مهر 1403

درگیر خونین منجر به قتل مرد همسایه شد


کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران با دریافت گزارشی از مرگ مشکوک مردی جوان بر اثر ضربات قاچو متهمان پرونده را شناسایی و بازداشت کردند.

نورنیوز- گروه حوادث: امروز، چهارشنبه یازدهم مهرماه، کارکنان انتظامات یکی از بیمارستان‌های جنوب تهران از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی 110، مرگ مشکوک مرد جوانی را روی تخت بخش اورژانس، گزارش کردند.

به‌دنبال اعلام این خبر، تیمی از مجرب‌ترین کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی سردخانه بیمارستان شدند و جسد مرد جوانی را مشاهده کردند که براثر ضربات چاقو به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های اولیه هم نشان می‌داد که مقتول در یک ساختمان در محله تهرانپارس قربانی جنایت شده است.

طولی نکشید که کارآگاهان پای در ساختمان موردنظر گذاشتند و متوجه شدند که این درگیری میان 2 همسایه به‌خاطر اختلافات قدیمی رخ داده است.

پایان خونین درگیری بر سر اختلافات قدیمی

یکی از همسایه‌ها که در درگیری حضور داشت، بازداشت شد و ماجرا را این‌طور توضیح داد: ما و همسایه‌مان میهمان داشتیم. مرد همسایه که مشروبات الکلی مصرف کرده بود برای گرفتن ترشی به خانه ما آمد که در آنجا به‌خاطر اختلافات گذشته درگیر شدیم که در این نزاع میهمانان ما نیز شرکت کردند.

متهم ادامه داد: در جریان این درگیری هولناک 3 نفر از آنها، میهمان ما را با ضربات چاقو به قتل رساندند و قبل از رسیدن پلیس پا به فرار گذاشتند.

کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ پس از پایان تحقیقات میدانی و کشف این سرنخ مهم، مأموریت یافتند با اقدامات فنی و اطلاعاتی، ابتدا مخفیگاه متهمان را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری آنها اقدام کنند.

جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات جنایی کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ جهت دستگیری متهمان همچنان ادامه دارد.


منبع: تسنیم
سرویس: حوادث
کلید واژگان: قتل / بازداشت / پلیس آگاهی / مرگ مشکوک / درگیری خونین