نورنیوز https://nournews.ir/n/192011
کد خبر: 192011
11 مهر 1403
عراقچی در گفت‌وگو با وزیران تروییکای اروپایی:

ایران به دنبال تشدید تنش نیست اگرچه از جنگ هراسی ندارد


سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در گفتگو با وزیران خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه تاکید کرد: ایران تنها از حق خود برای دفاع مشروع بر اساس ماده 51 منشور ملل متحد استفاده کرده و منحصرا پایگاه‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونسیتی را مورد هدف قرار داده است.

نورنیوز- گروه سیاسی: سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در گفتگو با وزرای خارجه انگلیس، آلمان  و فرانسه گفت:جمهوری اسلامی ایران تنها از حق خود برای دفاع مشروع بر اساس ماده ۵١ منشور ملل متحد استفاده کرده و منحصرا پایگاه‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونسیتی را مورد هدف قرار داده است

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه در تماس تلفنی با وزرای خارجه انگلیس، فرانسه آلمان و برخی کشورهای دیگر در خصوص عملیات موشکی امشب نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و  تنش ها در غزه و لبنان گفتگو کرد.

در این گفتگوها عراقچی با اشاره به بیش از دو ماه خویشتن‌داری ایران در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی و به شهادت رساندن شهید اسماعیل هنیه در تهران، و تداوم جنگ افروزی این رژیم در غزه و گسترش آن به خاک لبنان که تاکنون منجر به کشته شدن بیش از ۴۲ هزار نفر از مردم مظلوم غزه و لبنان شده است، گفت جمهوری اسلامی ایران تنها از حق خود برای دفاع مشروع بر اساس ماده ۵١ منشور ملل متحد استفاده کرده و منحصرا پایگاه‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونسیتی را مورد هدف قرار داده است. 

رئیس دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: عملیات خاتمه یافته است اما اگر  رژیم صهیونیستی در صدد اقدام تلافی جویانه بر آید، پاسخ ما شدیدتر خواهد بود. جمهوری اسلامی ایران به دنبال تشدید تنش و جنگ نیست اگرچه از جنگ هراسی ندارد.  ما به هر طرف ثالثی هشدار می دهیم که در این درگیری دخالت نکند. 

عراقچی در پایان بار دیگر خواستار تلاش همه کشورها برای برقراری آتش‌بس و جلوگیری از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید بیشتر تنش ها در منطقه و به خصوص لبنان و غزه شد.

 


منبع: وزارت امور خارجه
سرویس: سیاسی
کلید واژگان: انگلیس / فرانسه / وزارت امور خارجه / آلمان / سید عباس عراقچی / وعده صادق