نورنیوز https://nournews.ir/n/187263
کد خبر: 187263
14 شهریور 1403

شمال خنک می‌شود


سازمان هواشناسی پیش بینی کرد که روزهای پنجشنبه و جمعه (15و 16شهریور ماه) در نوار شمالی کشور کاهش نسبی دما رخ خواهد داد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: طبق گزارش سازمان هواشناسی، امروز (چهارشنبه ۱۴ شهریور) در ارتفاعات البرز مرکزی، پنجشنبه و جمعه (۱۵ و ۱۶ شهریور) در برخی مناطق استان های ساحلی دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و شنبه (۱۷ شهریور) در ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود.

در پنج روز آینده در برخی مناطق جنوب سیستان و بلوچستان و ارتفاعات هرمزگان در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب رشد ابر رگبار پراکنده و وزش باد شدید انتظار می رود.

همچنین در همین مدت در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل در بعضی ساعت ها وزش باد شدید گاهی خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا رخ می دهد.

جمعه و شنبه (۱۶ و ۱۷ شهریور) نیز در برخی مناطق جنوب غرب شمال شرق، شرق، بخش هایی از مرکز و استان های واقع در دامنه های جنوبی البرز وزش باد به نسبتا شدید تا شدید و خیزش گردوخاک انتظار می رود.

پنجشنبه (۱۵ شهریور) دریای خزر و جمعه (۱۶ شهریور) دریای خزر و شمال خلیج فارس مواج است. امروز بیشینه و کمینه دمای هوای تهران ۳۵ و ۲۳ درجه سانتی گراد است.


منبع: ایرنا
سرویس: اقتصادی
کلید واژگان: خلیج فارس / سیستان و بلوچستان / سازمان هواشناسی / دریای خزر / سازمان هواشناسی کشور / شهر تهران