نورنیوز https://nournews.ir/n/186518
کد خبر: 186518
6 شهریور 1403

پرداخت پاداش به ورزشکاران موفقی که مدال نگرفتند


کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان به ورزشکارانی که در بازی های المپیک 2024 پاریس موفق بوده اما نتوانستند مدال بگیرند، پاداش پرداخت می‌کند.

نورنیوز-گروه ورزشی: هانیه رستمیان در تیراندازی، مهدی الفتی در ژیمناستیک، رضا علیپور در سنگنوردی و اعضای تیم ملی شمشیربازی(علی پاکدامن، محمد رهبری، محمد فتوحی، فرزاد باهر) ورزشکارانی هستند که با وجود موفقیت از دستیابی به مدال بازماندند. 

این ورزشکاران به پاس تلاششان بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان پاداش دریافت خواهند کرد.

همچنین امین میرزازاده کشتی گیر ایران که در اقدامی جوانمردانه در خداحافظی حریف خود مشارکت و وی را روی دوشش گرفته بود نیز به خاطر این رفتار پاداش ویژه دریافت خواهد کرد.

گفتنی است مدال نقره  ناهید کیانی هم قرار شده برابر طلا در نظر گرفته شود. البته دولت هم این جایگاه را در نظر گرفت و کمیته ملی المپیک هم این را در نظر گرفت و معادل طلا پاداش می‌گیرد.


منبع: نورنیوز
سرویس: ورزشی
کلید واژگان: بازی های المپیک 2024 پاریس / پرداخت پاداش / اداش / ورزشکاران موفق المپیک