نورنیوز https://nournews.ir/n/186107
کد خبر: 186107
2 شهریور 1403
آکسیوس خبر داد

درخواست بایدن از نتانیاهو برای خروج نیروهایش از مرز مصر و غزه


آکسیوس وبگاه آمریکایی نوشت، «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درخواست کرده است تا نظامیان اسرائیلی را از بخشی از مرزهای مشترک مصر و غزه خارج کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گفته این منبع، بایدن از نتانیاهو خواسته نیروهای خود را دو کیلومتر از محور فیلادلفیا عقب براند.

پایگاه آمریکایی آکسیوس نوشت، این درخواست همزمان با مذاکراتی که امروز در قاهره برگزار شد مطرح شده است.

آکسیوس هم چنین به نقل از برخی مسئولان اسرائیلی گفت نتانیاهو با درخواست بایدن برای عقب‌نشینی از یک پایگاه نظامی در محور فیلادلفیا که از مسائل مورد اختلاف در مذاکرات است موافقت جزئی کرده است به نحوی که به کنترل عملیاتی رژیم صهیونیستی بر این محور که نتانیاهو بر آن اصرار دارد، آسیبی وارد نمی‌کند.

این مقام‌ها تاکید کردند که بایدن به نتانیاهو اطلاع داده است که عقب‌نشینی جزئی رژیم صهیونیستی از فیلادلفیا می‌تواند در دستیابی به توافق سهیم باشد.

دور جدید مذاکرات حماس و اسرائیل ممکن است طی روزهای آتی اتفاق بیافتد

پایگاه خبری اکسیوس همچنین امروز جمعه گزارش داد که دور جدید مذاکرات میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای حصول آتش‌بس در نوار غزه و آزادی زندانیان ممکن است در تاریخ 25 اوت در قاهره رخ دهد.

 این پایگاه خبری اعلام کرد که انتظار می‌رود دور جدید مذاکرات با حضور «بیل برنز» رئیس سیا، «محمد بن عبد الرحمان آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر خارجه و مقامات ارشد مصر و رژیم صهیونیستی برگزار شود.


منبع: نورنیوز
سرویس: بین الملل
کلید واژگان: غزه / نتانیاهو / مذاکرات / بایدن / مصر / قاهره / خروج نیروها