نورنیوز https://nournews.ir/n/185565
کد خبر: 185565
28 مرداد 1403
ابهامات و حاشیه‌های در حال بیشتر شدن است

چرا فدراسیون فوتبال رای پرونده بیرانوند را صادر نمی‌کند؟


پرونده جدایی علیرضا بیرانوند از پرسپولیس، به یکی از سوژه‌‌‌های عجیب فوتبال ایران تبدیل شده و اعلام نشدن حکم توسط کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال هم بر ابهامات این ماجرا افزوده است.

نورنیوز – گروه ورزشی: سی ام خرداد ماه گذشته بود که بیرانوند قراردادش را با پرسپولیس، به صورت یک‌طرفه فسخ کرد. این در حالی بود که این دروازه بان ملی پوش دو روز پیش از آن، تمام طلب فصل قبل خود را از این باشگاه دریافت کرده بود اما به دلیل اینکه اعلام شد مطالباتش از دو فصل پیش همچنان پابرجاست، قراردادش با سرخپوشان را فسخ کرده است. بیرانوند طبق بندی که در قراردادش داشت باید مطالبات خود را تا ۱۵ روز پس از اتمام مسابقات لیگ دریافت می‌کرد و براساس همین بند نیز قراردادش را فسخ کرد.

بیرانوند سال گذشته نیز قراردادش را با پرسپولیس فسخ و با استقلال مذاکره کرده بود اما در نهایت در پرسپولیس ماندنی شد اما این بار دیگر او به جمع سرخپوشان پایتخت بازنگشت و راهی تراکتور شد تا فوتبالش را در تبریز ادامه دهد.

در این میان هم باشگاه پرسپولیس از این بازیکن شکایت کرد ولی با اینکه 59 روز از فسخ بیرانوند می گذرد اما کمیته تعیین وضعیت رای نهایی خود درباره این پرونده را اعلام نکرده و این موضوع باعث شده تا روز به روز بر حواشی افزوده شود.

یکی از این حواشی مربوط به اظهار نظر محمدرضا زنوزی مطلق، مالک تراکتور بود که در واکنش به شایعه خبر محرومیت چهار ماهه بیرانوند، به انتقاد از فدراسیون پرداخت و اعلام کرد در صورتی که این خبر درست باشد، دست به افشاگری خواهد زد!

این در حالی است که فایلی صوتی از خود بیرانوند هم منتشر شده که سر و صدای زیادی به راه انداخت. او در این فایل ادعا می‌کرد فصل گذشته همراه با سایر بازیکنان تیم پرسپولیس، مبلغ سه میلیارد تومان در پنج بازی پایانی لیگ، به عنوان پاداش، خارج از قرارداد دریافت کرده است و مدیران پرسپولیس سقف قرارداد را دور زده‌اند که این کار تخلف آشکار محسوب می‌شود و فدراسیون فوتبال باید آن را پیگیری کند.

حالا هم خبر رسیده که کمیته تعیین وضعیت، رای خود را صادر کرده ولی از گوشه و کنار، فشارهایی به فدراسیون وارد می شود که فعلا رای را صادر نکنند یا رای را تغییر دهند. موضوعی که اگر واقعیت داشته باشد، دخالت در استقلال فدراسیون فوتبال خواهد بود و ممکن است حتی پای فیفا نیز به این ماجرا باز شود.

در هر صورت، فدراسیون باید هر چه زودتر رای خود را درباره پرونده صادر کند. رایی که دو حالت بیشتر نخواهد داشت. یا رای به سود بیرانوند خواهد بود و او می تواند به بازی اش در تراکتور به راحتی ادامه دهد و یا در رای دیگر، او محروم و جریمه خواهد شد و باشگاه پرسپولیس احقاق حق خواهد کرد.


منبع: نورنیوز
سرویس: ورزشی
کلید واژگان: پرسپولیس / علیرضا بیرانوند / تراکتورسازی تبریز / محمدرضا زنوزی / زنوزی