نورنیوز https://nournews.ir/n/185209
کد خبر: 185209
24 مرداد 1403

استخدام ۳۹ نفر از مدال‌آوران جهانی در دولت/ اُلمپین‌ها اقدام کنند


رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: 39 نفر از دارندگان مدال‌های جهانی، المپیک و پارالمپیک، بدون برگزاری آزمون و خارج از نشر آگهی به صورت پیمانی جذب و استخدام دولت شدند.

نورنیوز ـ گروه اجتماعی: میثم لطیفی با بیان این که ۳۹ نفر از دارندگان مدال‌های جهانی، المپیک و پارالمپیک، بدون برگزاری آزمون و خارج از نشر آگهی به صورت پیمانی جذب و استخدام دولت شدند، گفت: مطابق قانون این فرصت برای مدال‌آوران المپیک ۲۰۲۴ هم وجود دارد و می‌توانند با استفاده از این ظرفیت و طی فرایندهای جذب، به استخدام پیمانی دستگاه‌های اجرایی کشور درآیند.

وی با اشاره به اینکه تأیید مقام قهرمانان ورزشی مشمولان و معرفی به دستگاه‌های اجرایی بر عهده وزارت ورزش و جوانان است، گفت: قهرمانان بازی‌های المپیک شامل نفرات اول تا سوم و قهرمانان اول و دوم مسابقات قهرمانی جهان و نفرات اول، دوم و سوم بازی‌های آسیایی و مسابقات جهانی در رشته‌های ورزشی تحت پوشش کمیته بین‌المللی المپیک حسب مورد در رشته‌های فردی و گروهی و مقام اول تا سوم مسابقات جام جهانی فوتبال، بسکتبال و والیبال و همچنین یکی از فرزندان قهرمانان بازی‌های پارالمپیک شامل نفر اول در رشته‌های فردی و تمامی نفرات در رشته‌های گروهی می‌توانند از این ظرفیت استفاده کنند.


منبع: نورنیوز
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: المپیک / استخدام / پاراالمپیک / قهرمانان ورزشی / مدال آوران جهانی