نورنیوز https://nournews.ir/n/183942
کد خبر: 183942
12 مرداد 1403

سیستان و بلوچستان همچنان درگیر طوفان ۱۲۰ روزه / سرعت ۱۰۰ کیلومتری طوفان برای چهارمین روز


مطابق پیش‌بینی‌ها شهرستان‌های زابل، زهک، هامون، هیرمند و نیمروز شمال استان سیستان و بلوچستان همچنان درگیر طوفان 120 روزه است و برای چهارمین روز متوالی سرعت وقوع طوفان گردوخاک در این منطقه به 100 کیلومتر در ساعت رسید.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محسن حیدری فزود: این شرایط به نحوی است که امروز برای چهارمین روز متوالی سرعت وقوع طوفان گردوخاک در سیستان به بیش از 100 کیلومتر بر ساعت رسید. امروز وزش باد شدید تا بیشینه 115 کیلومتر در ساعت زابل را درنوردید و گردوغبار حاصل از آن شعاع دید افقی را به 1500 متر کاهش داد. همچنین در شهرستان زهک بیشینه سرعت باد به 88 کیلومتر در ساعت رسید و دید افقی را در ایستگاه هواشناسی تا هزار متر کاهش داد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان بیان کرد: در شمال استان تا صبح شنبه وزش باد شدید و گردوخاک برخی ساعات طوفان گردو خاک رخ خواهد داد. طی این مدت در نواحی مرکزی، نوار غربی و مرز شرقی استان وزش باد با شدت کمتر نسبت به نواحی شمالی و افزایش غبار پیش‌بینی می‌شود.

او گفت: توصیه می‌شود از تردد غیرضروری بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در زمان غبار آلود شدن هوا خودداری شود. همچنین احتیاط در ترددهای جاده‌ای و پرهیز از عبور مرور در کنار ساختمان‌های در حال ساخت و قدیمی به خاطر احتمال ریزش دیگر توصیه‌های ما به مردم است.


منبع: نورنیوز
سرویس: اجتماعی
کلید واژگان: سیستان و بلوچستان / وزش باد / طوفان / گردوخاک / طوفان 100 کیلومتر در ساعت / طوفان 120 روزه